FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός-Ξενοφών 2-3: Αλώβητος στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53445″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ξενοφών έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα στα Λεχαινά και πήρε μια σπουδαία νίκη επί του Ηλειακού (αγωνίστηκε χωρίς Καφούσια, Λεντιόν, Κουρή) με σκορ 2-3. Οι «γαλάζιοι» του Μιχάλη Παπουτσή, που είναι η πιο νεανική και ταυτόχρονα πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος το τελευταίο δίμηνο, προηγήθηκε στο 20΄ με τον Τριτάρη. Εντούτοις, μέσα σε 8 λεπτά Κωνσταντόπουλος και Μπακατσέλος γύρισαν το ματς στο α΄ ημίχρονο (στο 30΄ και 37΄). Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ ο Κουτρουμπής έκανε μεγάλη απόκρουση σε ωραίο διαγώνιο σουτ του Κράγκαρη  και στο 78΄, ξανά ο Πάρης Κωνσταντόπουλος, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα, έκανε το 1-3 , κλειδώνοντας μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του. Ο Ηλειακός κατάφερε να μειώσει στο 89΄ με τον πολύπειρο Χρήστο Μουσερή.

Στη φάση του 2ου γκολ του Ξενοφώντα,  τραυματίστηκε ο Φλίγκος και αντικαταστάθηκε, με τους Λεχαινίτες να ζητούν  φάουλ στον τερματοφύλακα στην προβολή του Μπακατσέλου.

Ηλειακός Λ: Φλίγκος (38’ λ.τρ. Σερέτης), Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Μουσερής, Διαμαντόπουλος, Τριτάρης, Κράγκαρης (88’ Ανδρικόπουλος), Σαλαμαλίκης, Μαράτος, Παναγόπουλος (30’ λ.τρ. Ρούσνατσουκ), Παναγιωτόπουλος.

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Αλεξόπουλος (65’ λ.τρ. Π. Κουτσογιαννάκης), Κωνσταντόπουλος, Αντωνόπουλος (79’ Γ. Παναγόπουλος), Φ. Παναγόπουλος (70’ Μυλωνάς), Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος (85’ Μιχαλόπουλος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot