FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-Δόξα Ν.Μ. 0-0: Μοιρασιά στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 13-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ηλειακός και Δόξα Ν.Μανολάδας έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να είναι πλέον αγκαλιά με την παραμονή, αφού την επόμενη αγωνιστική παίζουν με τον Αίαντα και τους φιλοξενούμενους να πέφτουν στην τρίτη θέση, ένα βαθμό πίσω από τη Νίκη Τραγανού. Οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους για τη 2η θέση στο μεταξύ τους παιχνίδι, το Σάββατο 22 Απριλίου στο Τραγανό.

Στο χθεσινό παιχνίδι, η Δόξα ήταν καλύτερη, είχε κάποιες καλές φάσεις αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει. Στο 35΄ μια κεφαλιά του Κανελλόπουλου πέρασε λίγο άουτ και στο 48΄ ο Καζαντζής είχε σουτ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε με τα πόδια ο Βόσσος. Ευκαιρίες χάθηκαν και από τους Μηλαδόπουλο, Αυγερινό ενώ ο Ηλειακός στον 55΄ είχε ένα γύρισμα του Τσουκαλά, που δεν πρόλαβε ο Παναγιωτόπουλος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ηλειακός Λ.: Βόσσος, Σταματόπουλος, Λεντιόν, Ν.Κουρής, Παπαστεργίου, Μουσερής, Μπάχα, Μαράτος, Σώκαλης, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος (90΄ Θ. Κουρής).

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ.Κανελλόπουλος, Σιούλας (35΄ Μπάμιατζης), Αυγερινός, Αλ. Κανελλόπουλος, Κ.Π. Δημητρόπουλος (60΄ Παρασκευόπουλος), Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Σοφιανόπουλος, Καλαντζής, Λιβάνης, Μηλαδόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot