FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών: Λειτουργία Ακαδημιών

Ημερομηνία: 07-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32454″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ηλειακός Λεχαινών γνωστοποίησε την οργάνωση και λειτουργία Ακαδημιών με προπονητή τον Ανδρέα Δαμιανό και συνεργάτες τους Δημήτρη Κουρή, Άρη Ιακωβάκη.

Η ανακοίνωση του Ηλειακού έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. του Ηλειακού Λεχαινών έχει θέσει στους πρωταρχικούς και βασικούς στόχους του την οργάνωση και λειτουργιά των Ακαδημιών της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, έχοντας πλήρη γνώση της μεγάλης ευθύνης προς τα νέα παιδιά της περιοχής επιθυμούμε να δημιουργήσουμε με μεγάλη διάθεση και αποφασιστικότητα, το σωστό περιβάλλον μέσα στο οποίο, τα παιδιά μας θα εκπαιδευθούν όχι μόνο στο αθλητικό πνεύμα, αλλά πρωτίστως παιδαγωγικά, διαμορφώνοντας πέρα από το σώμα τους και τον χαρακτήρα τους.

Την προσπάθεια αυτή θα αναλάβουν: Προπονητής και τεχνικός υπεύθυνος  Ανδρέας Δαμιανός με συνεργάτες τον Δημήτρη Κουρή και τον Άρη Ιακωβάκη. Φροντιστές της ομάδας (με χρέη εφόρου) την Αγαθή Αναστασοπούλου και τον Ανδρέα Τηλέμαχο. Επίσης ειδικοί συνεργάτες με την ακαδημία με σημαντικό και απαραίτητο ρόλο θα είναι: Το κέντρο θεραπείας και φυσικής αποκατάστασης (φυσικοθεραπευτήριο)  της κας Μοράντ Αλισαρ – Ελισάβετ και η διατροφολόγος κα Παναγιώτα Παναγοπούλου, ώστε να δώσουν μια πλήρη και επιστημονική κάλυψη στη σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, εγγραφές, πρόγραμμα κ.τ.λ. μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διοικητικό υπεύθυνο της ακαδημίας κ. Σπύρο Φραντζή στο τηλ: 693-2490890.

Ενημερώνουμε τέλος ότι η πρώτη συνάντηση και προπόνηση της ακαδημίας θα γίνει το Σάββατο 09/09/2017 και ώρα 10π.μ. στο γήπεδο Λεχαινών. Η συμμετοχή των αθλητών στην ακαδημία είναι ΔΩΡΕΑΝ».

*Η ανδρική ομάδα του Ηλειακού, σε φιλικό παιχνίδι νίκησε χθες 3-0 τον Α.Ο. Κάστρου στα Λεχαινά. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 1-0 με σκόρερ τον Γιάννη Κράγκαρη και στο β΄ μέρος σκόραραν οι Παναγόπουλος, Λεντιόν.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot