FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών: Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. και δυο μεταγραφές

Ημερομηνία: 30-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ο νέος Ηλειακός Λεχαινών,  της σεζόν 2017-2018.

 

Ο Ηλειακός Λεχαινών ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Δ.Σ., που απαρτίζεται από 16 άτομα, με πρόεδρο τον Ανδρέα Αλεξανδρόπουλο.

Πρόεδρος:  Ανδρέας  Αλεξανδρόπουλος

Αντιπρόεδροι – Ειδικοί Σύμβουλοι:  Διονύσιος  Κουτσογιαννόπουλος, Θεόδωρος Αναστόπουλος

Γεν. Γραμματέας: Νικόλαος Μπακάλης & Μέλος Οικονομ. Επιτροπης

Β΄ Γεν. Γραμματέας: Λάμπρος Σεβδαλής

Ταμίας : Στέλιος Αγγελάτος & Μέλος Οικονομ. Επιτροπης

Υπευθ. Ακαδημιών : Σπύρος Φραντζής & Μέλος Οικονομ. Επιτροπης

Τεχν. Σύμβουλος : Αριστείδης Ιακωβάκης & Υπεύθυνος Τεχνικής Επιτροπής

Δημ. Σχέσεων : Αλέξιος Παναγόπουλος & Υπεύθυνος τύπου, Χαράλαμπος Κράγκαρης & Μέλος Τεχνικής Επιτροπής, Σπύρος Καρδιανός.

Έφοροι υλικού: Δημήτριος Τριτάρης,  Αγαθή Αναστασοπούλου, Ανδρέας Τηλέμαχος

Γενικοί Αρχηγοί: Αθανάσιος Κράγκαρης & Μέλος Τεχνικής Επιτροπή,  Κωνσταντίνος Μηχανός & Μέλος Τεχνικής Επιτροπής

 

Το «ευχαριστώ» της διοίκησης

Η νέα διοίκηση, στην ανακοίνωσή της, προέβη σε ευχαριστίες προς το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και τους φίλους της ομάδας, ενώ έκανε μνεία και για τις Ακαδημίες: «Με την ευκαιρία της σύστασης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ηλειακού Λεχαινών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον προπονητή, τον γυμναστή  και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα της νέας Διοίκησης αλλά και την θερμή συμμετοχή τους στις πρώτες υποχρεώσεις της ομάδας, που μόνο αισιοδοξία και σιγουριά δίνουν σε όλους μας για μια επιτυχημένη πορεία. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έχουν συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο τα προηγούμενα χρόνια  (Στελέχη, προπονητές ποδοσφαιριστές) και όλο το φίλαθλο κοινό γενικότερα των Λεχαινών, που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε με εμπιστοσύνη και διάθεση συμμετοχής αλλά και βοήθειας την φετινή προσπάθεια. Οι πόρτες της διοίκησης και της ομάδας γενικότερα θα είναι ανοιχτές για όλους, αφού επιθυμούμε την συμμετοχή , στήριξη, συμπαράσταση και βοήθεια τους με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας, για να διασφαλίσουμε όλοι μαζί στο μέγιστο δυνατό βαθμό την θωράκιση και την σωστή λειτουργία της ομάδας. Ο βασικός στόχος της νέας διοίκησης είναι να δημιουργήσει κατάλληλο περιβάλλον γύρω από τον πρωταγωνιστή του συλλόγου που είναι η ομάδα μας, ώστε να έχει στη διάθεσή της εκτός από την αμέριστη στήριξή μας, όλα τα όπλα που χρειάζονται για μια επιτυχημένη πορεία.

 

Οι Ακαδημίες

Κλείνοντας θα θέλαμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό και ιδιαίτερα τους γονείς ότι πρωταρχικός μας στόχος είναι να λειτουργήσουν οι Ακαδημίες και οι παιδικές ομάδες του συλλόγου, οργανώνοντας τα τμήματα αυτά με την μέγιστη ευθύνη την σημασία και σοβαρότητα που απαιτείται για να προσφέρουμε ένα περιβάλλον Αθλητικό, Παιδαγωγικό και Κοινωνικό στα νέα παιδιά και τις οικογένειες τους της περιοχή μας. Τα τμήματα αυτά θα λειτουργήσουν με την παρουσία Προπονητή, Γυμναστή, Φροντιστή και Διοικητικού υπεύθυνου. Καλούμε τους ενδιαφερόμενους για πληροφορίες και εγγραφές να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο των Ακαδημιών  κ. Σπύρο Φραντζή στο τηλ: 693-249-0890».

Τέλος, ο Ηλειακός ανακοίνωσε πως γυμναστής της ομάδας θα είναι ο Ανδρέας Σελεβέντης ενώ οι «γαλάζιοι» ενισχύθηκαν με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, τους Βιντσέντζο Σιρίκο από τον Αχιλλέα Νεοχωρίου  και Χαράλαμπο Κοντάνα από τον Μυρσιναϊκό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot