FOLLOW US: facebook twitter

Ζωντάνεψε η αγορά

Ημερομηνία: 19-08-2024 | Συντάκτης:

Με επιτυχία στέφθηκε το φετινό εγχείρημα της Λευκής Νύχτας του Πύργου

Με επιτυχία στέφθηκε η φετινή Λευκή Νύχτα Πύργου το περασμένο Σαββατόβραδο, καθώς εκατοντάδες πολίτες από όλη την Ηλεία αλλά και από όμορους νομούς κατέκλυσαν τους δρόμους της ηλειακής πρωτεύουσας και επισκέφθηκαν αρχικά τα εμπορικά καταστήματα και στη συνέχεια τα καταστήματα εστίασης.

Από πολύ νωρίς, η κεντρική πλατεία και οι γύρω δρόμοι, από την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι την Ερμού και τη Γερμανού, γέμισαν από κόσμο που περιεργάστηκε τις βιτρίνες και στη συνέχεια έκανε τις αγορές του, αξιοποιώντας τις ανταγωνιστικές προσφορές και εκπτώσεις που προσέφεραν οι επαγγελματίες τις πόλεις στα εμπορεύματά τους.

Η βραδιά κορυφώθηκε με την εξαιρετική συναυλία που έδωσαν η Έλλη Κοκκίνου και ο Αναστάσιος Ράμμος, οι οποίοι μνημόνευσαν την καταγωγή τους από την ευρύτερη περιοχή του Πύργου και στη συνέχεια χάρισαν στο κοινό ένα διασκεδαστικό μουσικό τρίωρο, με τη συνοδεία πυροτεχνημάτων στον ουρανό.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου, Ηλίας Ξανθούλης, ευχαρίστησε τους πολίτες για την ανταπόκρισή τους και τόνισε ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για τη διαρκή βελτίωση της αγοράς με ανάλογες δράσεις και πρωτοβουλίες μελλοντικά. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο δήμαρχος Πύργου, Στάθης Καννής, και ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Παναγιώτης Μπράμος. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Διονύσης Καλαματιανός, και ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, Κώστας Λεβέντης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot