FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστίες από την Θ.Ο του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 04-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Η Θεατρική Ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας, έστειλε την Πρωινή την παρακάτω επιστολή για το ρεπορτάζ που είχαμε παρουσιάσει σε σχέση με την επιτυχημένη εμφάνιση και συμμετοχή στους στο 6ο Νεανικό Φεστιβάλ της Αρχαιας Μεσσήνης με την τραγωδία Αισχύλου ΑΑΓΑΜΕΜΩΝ. Κι επειδή όλα αυτά που μας γράφουν είναι υπέροχα και τους ευχαριστούμε, θελήσαμε να τα μοιραστούμε με τους αναγνώστες μας, γιατί πραγματικά ο Πολιτισμός ενώνει και διαδίδεται!

Παραθέτουμε την επιστολή:

«Η θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας σας στέλνει τις ευχαριστίες της για το άρθρο σας, που αναδεικνύει και αναγνωρίζει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια της. Μέσα από αυτή τη διαδικασία γινόμαστε κοινωνοί της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και μέσα από το θεατρικό δρώμενο προσπαθούμε να προσφέρουμε στους συμμαθητές μας, αλλά και το ευρύ κοινό τον πλούτο της.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το άρθρο σας συμβάλλει ουσιαστικά στην ενθάρρυνση και ενδυνάμωση μας, που την έχουμε τόσο ανάγκη – στο δρόμο τούτο μοναδική βακτηρία που μας στήριζε  ήταν αποκλειστικά το δικό μας κουράγιο και η επιμονή μας – ώστε η πορεία που ξεκίνησε από το 6ο Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ της Αρχαίας Μεσσήνης να συνεχιστεί με επιτυχία στους επόμενους στόχους μας.(συμμετοχή:α) στο μαθητικό διαγωνισμό θεάτρου που διοργανώνει η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Ηλείας, ο Δήμος Ήλιδας και το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας και β) στη Διεθνή Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος ” Ολύμπια εν Δίω” )

Με εκτίμηση

Η Θεατρική Ομάδα 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας και η Συντονίστρια του Πολιτιστικού Προγράμματος – Θεατρικής παράστασης Ιωάννα Παπαδάκη, Φυσικός- Υποδιευθύντρια 1ου ΓΕΛ Αμαλιάδας»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot