FOLLOW US: facebook twitter

Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού: Επισκεφτείτε την Κυριακή τα Κτήματα Μερκούρη & Μπριντζίκη

Ημερομηνία: 11-11-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας συμμετέχουν μαζί με εκατοντάδες άλλα οινοποιεία της Ευρώπης στην Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού και σας προσκαλούν να γιορτάσετε μαζί τους.

Οι πόρτες των οινοποιείων θα είναι ανοιχτές από τις 11.00 έως τις 17.00 και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να απολαύσουν το τοπίο στους πανέμορφους αμπελώνες, να ξεναγηθούν στους χώρους παραγωγής, ωρίμανσης και παλαίωσης οίνων, να δοκιμάσουν τις τρέχουσες σοδειές, αλλά και να ενημερωθούν για τα φρέσκα κρασιά του φετινού τρύγου που μόλις ολοκληρώθηκε.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού θεσμοθετήθηκε το 2009 και εορτάζεται κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου με τη συμμετοχή οινοποιείων – μελών του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού (RECEVIN) ή οινοτουριστικών δικτύων.

Στον εορτασμό της «Ευρωπαϊκής Ημέρας Οινοτουρισμού» συμμετέχουν όλες οι περιφερειακές ενώσεις οινοπαραγωγών της χώρας μας και συγκεκριμένα από την περιοχή μας: το Κτήμα Μερκούρη στο Κορακοχώρι και το Κτήμα Μπριντζίκη στο Λαντζόι.

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να μυηθείτε στον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, να γνωρίστε τη διαδικασία της οινοπαραγωγής και να δοκιμάσετε εξαιρετικά Επώνυμα Ελληνικά Κρασιά.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot