FOLLOW US: facebook twitter

Ερώτηση Γιάννη Κουτσούκου στον Υπουργό Εσωτερικών: Έχει υλοποιηθεί στην Ηλεία ο αντιπυρικός σχεδιασμός;

Ημερομηνία: 02-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”411″ img_size=”full”][vc_column_text]Ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών  κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη με θέμα  «Μπορεί το αρμόδιο Υπουργείο να μας διαβεβαιώσει ότι έχει υλοποιηθεί στην Ηλεία ο αντιπυρικός σχεδιασμός;», κατέθεσε ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος.

Όπως επισημαίνει

1. Επειδή κατά την πρόσφατη καταστροφική και πολύνεκρη Πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική διαπιστώθηκε ότι σχεδόν τίποτα από τα παραπάνω δεν υλοποιήθηκε.

2. Επειδή η Ηλεία βρίσκεται στον χάρτη των πιο επικίνδυνων περιοχών (Χάρτης 1).

3. Επειδή το 2007 η Ηλεία υπέστη μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές, με δεκάδες ανθρώπινα θύματα, καταστροφή του φυσικού πλούτου, απώλεια φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, ιδιωτικών και δημόσιων υποδομών.

4. Επειδή ευρισκόμεθα ακόμα εις το μέσον του Καλοκαιριού και της αντιπυρικής περιόδου.

Ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Με ποιο συγκεκριμένο τρόπο, ως πολιτικός υπεύθυνος, για τον συντονισμό όλων αυτών των μέτρων και δράσεων έχει διασφαλίσει ότι υπήρξε στη διάθεση των υπευθύνων τα υλικοτεχνικά μέσα και οι αντίστοιχοι πόροι, ώστε να υλοποιήσουν τον παραπάνω σχεδιασμό και σε ποιο επίπεδο αυτός έχει υλοποιηθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες;[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot