FOLLOW US: facebook twitter

ΕΠΣΗ: Οι τελευταίες ανακοινώσεις

Ημερομηνία: 27-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”21588″ img_size=”full”][vc_column_text]Σύμφωνα με το υπ. αρ. πρ. 28553/2017 έγγραφο Νομικής Υπηρεσίας ΕΠΟ οι ποδοσφαιριστές που τιμωρούνται με αγωνιστικό αποκλεισμό σύμφωνα με το άρθρο 9 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, οφείλουν να εκτίσουν την επιβληθείσα ποινή σ’ αυτούς, σε κάθε διοργάνωση πρωταθλήματος ή κυπέλλου, ήτοι σε κάθε εν σειρά διεξαγόμενο αγώνα είτε αυτός είναι πρωταθλήματος είτε είναι κυπέλλου και μέχρι οριστικής εκτίσεως της επιβληθείσης σ’ αυτόν ποινής.

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι πιστοποιημένοι Νοσηλευτές και Διασώστες που επιθυμούν να καλύπτουν τους αγώνες πρωταθλήματος ΕΠΣΗ Β΄ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ  και Γ΄ COUNTERPAIN κατηγορίας όπως αποστείλουν (fax 2621034004)  ή προσκομίσουν στην γραμματεία της ΕΠΣ Ηλείας τις εργάσιμες μέρες και ώρες τα απαραίτητα δικαιολογητικά αίτηση – αποδεικτικά  ιδιότητας προκειμένου να συμπεριληφθούν στον πίνακα που θα αναρτηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων.

 

Αλλαγή ημερομηνίας κλήρωσης- έναρξης πρωταθλημάτων υποδομής 

Με απόφαση της Ε.Π/ΕΠΣΗ η κλήρωση των αγώνων Πρωταθλημάτων Υποδομής ΦΑΡΜΑ Παίδων και Προπαίδων, περιόδου 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 11/10/2017 και ώρα 19:30 στα γραφεία της ΕΠΣΗ. Η ημερομηνία έναρξης των ως άνω πρωταθλημάτων διαμορφώνεται ως εξής: ΠΑΙΔΩΝ: 21-22/10/2017, ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ: 28-29/10/2017.

 

Τελέστηκε ο αγιασμός

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας  στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπιάντζας, ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017 -2018  των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΗ καθώς επίσης  των διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας. Το «παρών» έδωσαν και πολλοί γονείς των ποδοσφαιριστών των Μικτών Ομάδων. Τον αγιασμό τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία, πολλές επιτυχίες στα γήπεδα, και ιδίως στους διαιτητές «δικαιοσύνη» στις ομάδες! Από την πλευρά του,  ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Άρης Κουλούρης, στη σύντομη ομιλία του, ζήτησε από τους διαιτητές ιδιαίτερη προσοχή στα γήπεδα, «δικαιοσύνη» στις ομάδες, και στους παίκτες των Μικτών καλή σταδιοδρομία στις σπουδές τους και επιτυχίες στα γήπεδα![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot