FOLLOW US: facebook twitter

Επιχείρηση «χαμηλοί τόνοι» από Φώφη και Σταύρο

Ημερομηνία: 16-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Σε μία προσπάθεια να αρθούν οι παρεξηγήσεις μετά το «τελεσίγραφο» της Φώφης Γεννηματά και τη σχετική απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη, εντάσσεται η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τετάρτη) ανάμεσα στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και του προέδρου του Ποταμιού.

Γεννηματά και Θεοδωράκης συμφώνησαν σε καλύτερο συντονισμό των ενεργειών τους με ορίζοντα τις προσεχείς κοινοβουλευτικές διαδικασίες, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να θολώνει το στίγμα της συνεργασίας τους, σε μία συνάντηση στην οποία φέρεται να έσπασε ο πάγος ανάμεσα στους δύο πολιτικούς αρχηγούς.

Μέσα λοιπόν, σε ένα θετικό και αποδοτικό κλίμα -όπως ανέφεραν συνεργάτες τους- η Φ. Γεννηματά κι ο Σταύρος Θεοδωράκης συνομίλησαν για τον εκλογικό νόμο, τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis καθώς και την επερχόμενη συζήτηση στη Βουλή για την ελληνική ανάπτυξη στη μεταμνημονιακή εποχή.

Στο παραπάνω πλαίσιο, οι δύο αρχηγοί φέρεται να συμφώνησαν σε κοινή στάση για τον εκλογικό νόμο που προτείνει η κυβέρνηση και σε στήριξη της κοινής αντιπρότασης που διαμορφώθηκε ανάμεσα σε στελέχη και βουλευτές των δύο κομμάτων.

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Παρασκευή συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής, το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis, με εισήγηση την επιστροφή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος