FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή καταγγελίας του προέδρου του Πελοπίου

Ημερομηνία: 30-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”37534″ img_size=”full”][vc_column_text]Επιστολή καταγγελίας στους κατοίκους του Πελοπίου έστειλε ο πρόεδρος της ΤΚ Πελοπίου στον δήμαρχο κ. Κοτζά Ευθύμιο και Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Γεωργακόπουλο Γεώργιο, ζητώντας βάση του κανονισμού καθαριότητας του δήμου να επιληφθούν επί των σοβαρών προβλημάτων καθαριότητας , υγιεινής, τάξης που υπάρχουν στο Πελόπιο.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος κ. Στασινόπουλος Δημήτριος ζητά την άμεση τιμωρία των κατοίκων της ΤΚ Πελοπίου διότι παρά τις εκκλήσεις του ΤΣ Πελοπίου προς τους κατοίκους σχετικά με τους αγωγούς λυμμάτων που απορρέουν στους δρόμους – αγωγούς ομβρίων υδάτων, οικόπεδα ακαθάριστα, εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, μετακίνηση και φθορά κάδων απορριμμάτων , οι κάτοικοι αδιαφορούν σε ανεπίτρεπτο βαθμό.

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος ζητά την άμεση εφαρμογή του κανονισμού καθαριότητας του δήμου ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ πρός παραδειγματισμό και συμμόρφωση. Όπως ο ίδιος υποστηρίζει έχουμε υποχρέωση απέναντι στο κοινό σύνολο των κατοίκων ως δημοτική αρχή και όχι στο προσωπικό. Αν δεν θέλει ο πολίτης να ακολουθήσει την τάξη και τους κανόνες του δήμου πρέπει να τιμωρηθεί. Δεν είναι σωστό να λειτουργούμε ΕΙΣ βάρος του συμπολίτη μας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot