FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Έναρξη της σεζόν με αγιασμό

Ημερομηνία: 25-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της νέας αθλητικής χρονιάς πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Αμαλιάδας από τον Επειό Hλιδας. Τον αγιασμό τέλεσαν ο Πατέρας Χρήστος και ο Πατέρας Γεώργιος από την Ενορία του Αγ. Γεωργίου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αμαλιάδας κ. Νικολακόπουλος Ανδρέας και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΗΛΕΙΟΣ»  κ. Αλέξανδρος Μανωλόπουλος, οι όποιοι ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά υγεία και πολλές επιτυχίες στον Επειό, καθώς και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου.

Στον αγιασμό επίσης παραβρέθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου. Επιπλέον, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι γονείς των αθλητών. «Υποδεχτήκαμε με χαρά τους παλιούς, αλλά και τους νέους που ξεκινούν τώρα το ταξίδι τους προς τη γνώση της σωστής κολύμβησης.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο σε όλους, καλή επιτυχία και η νέα αθλητική χρονιά να είναι γεμάτη όμορφες εμπειρίες για όλους μας.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί από καρδιάς όλους και όλες για την παρουσία τους στον αγιασμό. Καλή αθλητική χρονιά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot