FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη μαθητών του 6ου δημοτικού σχολείου στο Λάτσειο

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Έγιναν για λίγο… δημοτικοί σύμβουλοι!

Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο  πραγματοποίησαν οι μαθητές της Δ΄ Τάξης του  6ου Δημοτικού Σχολείου  την Παρασκευή   συνοδευόμενοι  από την δασκάλα τους κα. Ντιάνα Σταυροπούλου.

Τα παιδιά υποδέχθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Παντελεήμων Αθανασόπουλος, η Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών κα Αντωνία Παπανικολάου και η Ληξίαρχος κα Καίτη Κίτσου.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για την λειτουργία του Δήμου και  για το αντικείμενο εργασίας των υπηρεσιών του, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκεί ο Αντιδήμαρχος τους ενημέρωσε για τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και απάντησε στις ερωτήσεις τους. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μπουν για λίγο στη θέση των μεγάλων, να καθίσουν στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου και να νοιώσουν λίγο ως δημοτικοί σύμβουλοι. Μάλιστα οι ερωτήσεις τους ήταν πάρα πολύ εύστοχες!

Ο κ. Αθανασόπουλος έδωσε σε όλους τους μαθητές  αναμνηστικές κάρτες του Δημαρχείου και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, πρόοδο και να γίνουν ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία μας. Αμέσως μετά,  τα παιδιά ξεναγήθηκαν στην ανακαινισμένη λαογραφική έκθεση από την υπάλληλο του Δήμου κα Τσακανίκα Αδαμαντία. Στο τέλος, μοιράστηκαν γλυκίσματα και τραβήχτηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1491206551606-7abcb23c-74f3-7″ include=”22670,22671,22672,22673,22675″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot