FOLLOW US: facebook twitter

Επίσκεψη Διευθύνοντα Συμβούλου Energean Oil Δ. Γόντικα στο Δήμαρχο Πύργου: «Είμαστε σίγουροι ότι ο τόπος θα ωφεληθεί»

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”56629″ img_size=”full”][vc_column_text]Την επίσκεψη του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εταιρείας EnegeanOil&Gasκ Δημήτρη Γόντικα, δέχτηκε ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής στο Λάτσειο.

Ο κ. Γόντικας συνοδευόταν από Τεχνικό Σύμβουλο Δρ Κωνσταντίνο Νικολάου και τον Εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας Σωτήρη Χιωτάκη.

«Σήμερα είχα την χαρά και την τιμή να με επισκεφτεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας πετρελαίων κ. Δημήτριος Γόντικας της οποίας το ενδιαφέρον έχει φτάσει μέχρι τον Πύργο, μέσω των κοιτασμάτων που υπάρχουν το Κατάκολο» είπε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε πως η συνάντηση αυτή είχε άλλη διάσταση, καθώς το όνομα της οικογένειας Γόντικα, είναι ένα κομμάτι της πολύ καλής πολιτικής ιστορίας της πόλης και της Ηλείας. «Εγώ με τον Δημήτρη έχουμε κάθε λόγο να λέμε ότι είμαστε φίλοι. Έχουμε κάθε λόγο να λέμε ότι θα δούμε την καλύτερη πλευρά της υπόθεσης των πετρελαίων για τον τόπο μας, υπερασπιζόμενοι και οι δύο την υστεροφημία μας, που έχει σχέση με τους προγόνους τους δικούς του και την μικρή ιστορία την δική μου. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά» κατέληξε ο Δήμαρχος.

«Κοινή επιδίωξη είναι να υπάρξει πλήρης ενημέρωση και διαφάνεια για ότι θέλουμε και ότι χρειαζόμαστε να κάνουμε στην περιοχή» δήλωσε ο κ. Γόντικας και πρόσθεσε πως «Είμαστε σίγουροι όπως και σε άλλες περιοχές στην Ελλάδα που έχουμε δραστηριότητα, ο τόπος έχει ωφεληθεί.Το ίδιο θα γίνει και εδώ. Και πάλι ευχαριστούμε».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot