FOLLOW US: facebook twitter

ΕΟ Πύργου-Κυπαρισσίας: Έκλεψαν φορτηγάκι και το έκαψαν στο Αγρίδι

Ημερομηνία: 07-04-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”57194″ img_size=”full”][vc_column_text]

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές στον Πύργο. Άγνωστοι τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης έκλεψαν ένα αγροτικό φορτηγάκι και στη συνέχεια το εγκατέλειψαν βάζοντας του φωτιά. Το περιστατικό συνέβη τα χαράματα περίπου στις 6,30 και έχει προβληματίσει τις αρχές.

Οι δράστες εκτιμάται πως λίγη ώρα πριν εγκαταλείψουν το φλεγόμενο φορτηγάκι, το έκλεψαν από την οδό Πατρών κοντά στο δημοτικό στάδιο. Ακολούθησαν τη διαδρομή προς την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και στο ύψος του Αγριδίου, λίγο πριν το Ανεμοχώρι, επί της Εθνικής Οδού, το εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Πύργου, φέρεται να έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της μηχανικής βλάβης στην ακινητοποίηση του αυτοκινήτου ή το βραχυκύκλωμα στα αίτια της πυρκαγιάς. Επικρατέστερος είναι ο εμπρησμός, καθώς η φωτιά έχει κάψει μόνο την καμπίνα των επιβατών, πιθανότατα με τη χρήση εύφλεκτου υλικού από τους δράστες.

Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει τα κίνητρα των δραστών. Συνήθης πρακτική στον εμπρησμό ενός κλεμμένου αυτοκινήτου, είναι όταν αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη εγκληματική ενέργεια όπως για παράδειγμα ληστεία, αλλά κάτι τέτοιο τουλάχιστον δεν έχει γίνει γνωστό να έχει συμβεί, από τις αρχές.

Σε κάθε περίπτωση Αστυνομία και Πυροσβεστική, ερευνούν προσεκτικά την υπόθεση για να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα και να εντοπίσουν τους δράστες…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot