FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Θύελλα 5-1: Δεύτερος με Τσαντίλη

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52110″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ενιπέας Λαντζοΐου νίκησε εύκολα με 5-1 τη Θύελλα και πλέον ισοβαθμεί στη 2η θέση με τον Ολυμπιακό Σαβαλίων. Πρωταγωνιστής του ματς ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Γιώργος Τσαντίλης που σκόραρε τρεις φορές.  Μόλις στο 10’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γκρίλλας και στο 39’ ο Παπαγεωργίου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Η Θύελλα μείωσε λίγο πριν λήξει το ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουβελιώτη (σε χέρι του Βαγγόπουλου). Στο 47’ ο Τσαντίλης με απευθείας φάουλ έγραψε το 3-1 και στο 63’ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε  ο Καραχάλιος στο 84’,  με μακρινό σουτ.

 

Ενιπέας: Μικελόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Τσαντίλης (68’Καραχάλιος), Κωτσάκης, Τσίγκρηλας Δ., Γκρίλλας, Καλαντζής, Τσίγκρηλας Π. (62’ Ραυτόπουλος), Παπαγεωργίου (64’ Φερεκίδης), Μάζης (75’ Κότσιφας)

Θύελλα: Σακελλαρίου, Νεοφώτιστος, Καρακίτσος (27’ Γρηγορόπουλος – 63’ Μπλάθρας), Μπίρμπας, Κοζοκάρου, Τζουβάνης, Νικολόπουλος (68’ Σούφης), Καράμπελας, Διαμαντάκος, Κουβελιώτης, Γιούρτας[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot