FOLLOW US: facebook twitter

Ενιπέας-Αλφειός 1-0: Επέστρεψε στα τρίποντα

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”47740″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Ενιπέας μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Αλφειό. Τον κέρδισε με 1-0 και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Μόλις στο 5΄ ο Τριανταφύλλης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπίζου και στο 10΄ο Σεμπέκος πρόλαβε το σουτ του Τσαντίλη, σχεδόν πάνω στη γραμμή της εστίας. Το 1-0 τελικά έγινε στο 19’ όταν ο Μανέτας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μάζη και ο Τσαντίλης ευστόχησε στο πέναλτι. Στη συνέχεια ο Αλφειός ανέβασε την απόδοσή του και απείλησε στο 30’ με το απευθείας φάουλ του Πεσκελίδη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 40’ ο Δασκαλόπουλος με τη βοήθεια του δοκαριού απομάκρυνε το σουτ του Μπουτσικάκη.

Στην επανάληψη, ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις με τον Μπίζο να αποκρούσει δύο σουτ του Τριανταφύλλη και τον Αλφειό να πιέζει στο τέλος για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Βαγγόπουλος, Δαλαβούρας, Δ. Τσίγκρηλας, Γκρίλλας, Παπαγεωργίου (60’ Ραυτόπουλος), Μάζης (75’ Καραχάλιος), Κωτσάκης, Τριανταφύλλης, Τσαντίλης (78’ Κύτταρης), Καλαντζής (67΄Φερεκιδης).

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Καλαντζής, Μανέτας, Σεμπέκος, Χαραλαμπόπουλος (67’ Πέρρας), Μπουτσικάκης, Κακαλής (77’ Δασκαλάκης), Ζούλης (88’ Ασημακόπουλος), Πεσκελίδης (67’ Μουλάς), Νικολόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot