FOLLOW US: facebook twitter

Εμβολιασμοί στο Δήμο Πηνειού: «Υγεία για όλους» στα τσιγγανάκια

Ημερομηνία: 27-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40309″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Δήμος Πηνειού μέσω του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ – που δραστηριοποιείται στο Δήμο μας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες – σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με την επωνυμία Εταιρία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, το ΠΕΔΥ – Κέντρο Υγείας Γαστούνης, το Γ.Ν. Πύργου «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» πραγματοποίησαν Παιδιατρική κλινική εξέταση και εμβολιασμούς  σε 123 παιδιά. Συνολικά έγιναν 240 εμβόλια  Ιλαράς – Ερυθράς-  Παρωτίτιδας, Ηπατίτιδας Α & Β και Πνευμονιόκοκκου στους οικισμούς Ρομά Γαστούνης και Λευκοχωρίου.

Στον εμβολιασμό των παιδιών συμμετείχαν: ο Παιδίατρος του ΠΕΔΥ Κ.Υ. Γαστούνης κ. Δημήτρης Τασσόπουλος, ο Παιδίατρος του Νοσοκομείου Πύργου κ. Μενέλαος Οικονομόπουλος, η Επισκέπτρια Υγείας του Κ.Υ. Γαστούνης κα. Θεοφάνη Μαντή, η Επισκέπτρια Υγείας του Νοσοκομείου Πύργου κα. Νίκη Οικονόμου και η Επισκέπτρια Υγείας της Δ/νση Υγείας της Π.Δ.Ε., κα. Όλγα Πολυχρονοπούλου καθώς και το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του Δήμου Πηνειού.

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας & Κοιν. Αλληλεγγύης, Διονύσιος Κ. Γεωργόπουλος, «… στην ανωτέρω Δράση καθοριστική ήταν η συμβολή της Κινητής Μονάδας της Διεύθυνση Υγείας Π.Δ.Ε. καθώς και της Πολεμικής Αεροπορίας και ειδικότερα η 417 ΜΑΦ της 117 Πτέρυγα Μάχης Ανδραβίδας – μέσω της παροχής σκηνής και της διάθεσης προσωπικού – τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους. Αναμένεται να υλοποιηθούν παρόμοιες δράσεις στο μέλλον που θα αφορούν όλες τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού με εμβολιασμούς, προληπτικές εξετάσεις, υπερήχους κλπ. μέσω της συνεργασίας μας με την Εταιρία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot