FOLLOW US: facebook twitter

Εκδρομή του Συνδέσμου Φιλολόγων στην Καβάλα

Ημερομηνία: 26-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”40189″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Πύργου-Ολυμπίας με αφορμή το 44ο ετήσιο συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων διοργανώνει 4ήμερη εκδρομή στην Καβάλα από τις 9 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017. Για το σκοπό αυτό καλεί τα μέλη και τους φίλους του να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, αλλά και να περιηγηθούν στην όμορφη πόλη της Μακεδονίας και τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

Θέμα του συνεδρίου είναι «Ηρόδοτος, ο πατέρας της Ιστορίας» και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες εισηγήσεις για το έργο του μεγάλου Έλληνα ιστορικού. Ανάμεσα στους εισηγητές θα είναι με δύο ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ο νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, που θα αναπτύξει το «Μύθο της Ελένης στον Ηρόδοτο» και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Αγγελόπουλος που θα μιλήσει για τις «Πηγές του ηροδότειου έργου, έλεγχος και αξιοπιστία τους».

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκδρομή, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή με προκαταβολή μέχρι τις 29/9/17 στο PyrgosTravel (είσοδος ΚΤΕΛ Ν. Η λείας).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot