FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση και κοπή πίτας του Σωματείου Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας: Γιορτάζει τα 61α γενέθλιά του!

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52240″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Δ.Σ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ διοργανώνει το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018, στις 19.30 στο Αναγνωστήριο , εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου.

Όπως αναφέρει το Δ.Σ στην πρόσκλησή του « Πρόκειται για μια εθιμοτυπική εκδήλωση που γίνεται κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, δίνοντας την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε, να ανταλλάξουμε μαζί με τις ευχές για καλοχρονιά και ιδέες που θα πλαισιώσουν τα προγράμματά μας και τις δράσεις μας, πάντα μαζί με τους φίλους και τα μέλη μας, όσους αγαπούν το βιβλίο, τη γνώση και τον πολιτισμό. Φέτος αξιοποιούμε την ευκαιρία για ένα θεματικό συμπλήρωμα.

Το 2017 το Σωματείο έγινε 60 χρονών. Τεχνικές και λειτουργικές δυσκολίες μας εμπόδισαν να γιορτάσουμε με ακρίβεια, μέσα στο 2017, το “γενέθλιον” ενός από τους πιο παλιούς Συλλόγους της Αμαλιάδας.

Το Σωματείο μας που ιδρύθηκε το 1957, με πρωτοβουλία μιας μικρής συλλογικότητας συμπολιτών μας, συνεχίζει τη διαδρομή του… Αξίζει τον κόπο να θυμόμαστε και να τιμούμε όλους όσους κράτησαν σκυτάλη σε αυτή τη διαδρομή που εγγράφεται στο σώμα της πόλης, στη μνήμη και στο παρόν! Σας περιμένουμε!» [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot