FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός-Νίκη Τραγανού 1-3: Δεν χαρίστηκε στο γείτονα!

Ημερομηνία: 02-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με πέντε «μικρούς» παρατάχθηκε η Νίκη Τραγανού στον Αμπελόκαμπο κόντρα στον Εθνικό που καιγόταν για τη νίκη που θα του εξασφάλισε την απευθείας παραμονή, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να κερδίσει με 3-1 και να στείλει το… γείτονα στα πλέι άουτ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον Κένταυρο Μαγούλας.

Μόλις στο 16΄ ο νεαρός Γιάννης Κασσιανός από ασίστ του Γιαννακόπουλου έκανε το 0 – 1 που ήταν και σκορ α΄ ημιχρόνου. Στο 58΄ ο Γιαννακόπουλος με δυνατό σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή έγραψε το 0 – 2 και στο 67΄ο Καλογερόπουλος με κεφαλιά… αποτελείωσε τον Εθνικό! Στο 77΄ η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα  κέρδισε  πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Τσίτσος (αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε αυτή τη φάση), όμως ο Δ. Κασσιανός που το εκτέλεσε, δεν κατάφερε να νικήσει το Φλίγκο.  Το τελικό 1 – 3 διαμόρφωσε στο 82΄ με κοντινό σουτ ο Κ. Τσακοπιάκος.

Ο Γιώργος Βαρουξής εκτός απροόπτου, δεν θα κοουτσάρει τον Εθνικό στα πλέι-άουτ καθώς μετά το κυριακάτικο ματς υπέβαλε την παραίτησή του και χθες βράδυ αναμενόταν η τελική απόφαση της διοίκησης του συλλόγου.

Εθνικός: Φλίγκος, Αγγελόπουλος (46΄ Ηλιόπουλος), Φλεβοτόμος, Τσίτσος, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος, Αβραμόπουλος , Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος (59΄ Κουλούρης ).

Νίκη: Σολωμός, Κονταλής, Κολοτούρος Κ., Μπελεκούκιας, Σαραντούλιας, Κασσιανός Ι., Γιαννακόπουλος (79΄ Παπαβασιλείου), Δούλος, Κολοτούρος Δ. (86΄ Κολοτούρος Κ.), Καλογερόπουλος, Κασσιανός Δ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot