FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Αμπελοκάμπου-Χάβαρι 2-2: Ένας βαθμός δεν ήταν αρκετός

Ημερομηνία: 24-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Εθνικός Αμπελοκάμπου και Χάβαρι ήθελαν τη νίκη για να κάνουν άλμα παραμονής αλλά αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας κι έτσι θα μάθουν την τελευταία αγωνιστική αν θα παίξουν στα μπαράζ παραμονής ή όχι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στα πρώτα λεπτά είχαν δυο καλές ευκαιρίες  με τους Σταυρούλια, Μπατζακόπουλο. Ο Εθνικός όμως αποδείχτηκε πιο εύστοχος  στο 12΄,  όταν από κόρνερ του Κουρκουμέλη ο Νικολόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 22΄ ο Παναγιωτόπουλος των γηπεδούχων έκανε σκληρό φάουλ εκτός φάσης στον Κοκκώνη και αντίκρισε απευθείας  την κόκκινη κάρτα.

Έτσι, το Χάβαρι πίεσε και έφτασε στην ανατροπή του σκορ σε πέντε λεπτά. Συγκεκριμένα στο 30΄ ο Μπατζακόπουλος με σουτ εντός περιοχής έγραψε το 1 – 1 και στο 35΄ο ίδιος παίκτης, έκανε το 1 – 2. Τελικά το ημίχρονο τελείωσε στην ισορροπία καθώς στο 43΄ ο Λιούρης με απευθείας χτύπημα φάουλ, ισοφάρισε σε 2 – 2. Στην επανάληψη χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Εθνικός με τον Σπηλιωτόπουλο στο 48΄και 65΄που έσωσε ο Ρούνης και το Χάβαρι στο 60΄και 68΄με τους Σταυρούλια,  Μπατζακόπουλο αντίστοιχα κι έτσι έμεινε το 2-2.

Εθνικός: Φλίγκος , Αγγελόπουλος, Φλεβοτόμος, Τσίτσος, Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος, Κ. Τσακοπιάκος(80΄Κότσι), Παναγιωτόπουλος, Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος(73΄Αβραμόπουλος).

Χάβαρι: Ρούνης Π., Ζώντος, Σαφαρής, Κοκκώνης, Ρούνης Κ., Καμαρινός, Μαρίτσας (77΄Δόσης), Κυριαζής, Καραπάνος(75΄Ραφτόπουλος), Σταυρούλιας, Μπατζακόπουλος(87΄Πολυζώης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot