FOLLOW US: facebook twitter

Εθνικός Αμπελοκάμπου- Προοδευτική 2-1

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ampelokampos

Πρώτη νίκη στην Α1

Την πρώτη του νίκη στην Α1 Κατηγορία «γεύτηκε» ο «νεοφώτιστος» Εθνικός, ο οποίος, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επικράτησε με 2-1 της Προοδευτικής.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου ενείχε χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του Αμπελοκάμπου, καθώς ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο», προκειμένου να πάρει ανάσα και δύναμη για την συνέχεια, ενώ στον αντίποδα η «Προο» γνώρισε την πρώτη της ήττα.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, μετά από ένα μέτριο α’ ημίχρονο και ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες ο Νικολετάκης με κεφαλιά στο 43’ έδωσε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους, ενώ ο Εθνικός προσπάθησε να απαντήσει το αμέσως επόμενο λεπτό, αλλά ο Σταθόπουλος έδιωξε σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιούρη.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Βασίλη Αντωνιάδη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας ότι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Μάλιστα ευτύχισαν να ισοφαρίσουν νωρίς- νωρίς, αφού μόλις στο 48’ ο Λιούρης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1, ενώ στο 55’ ο Κουρκουμέλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (για σπρώξιμο του Σπηλιωτόπουλου από τον Βαλογιάννη, γεγονός που αμφισβητούν οι φιλοξενούμενοι) έκανε το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό, αφού στο 60’ ο  Λιούρης φάτσα με το τέρμα έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως πάλεψαν για την ισοφάριση και στο τελευταίο δεκάλεπτο αύξησαν την πίεσή τους. Όμως ο Νίκος Φλίγκος στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Εθνικού κατέβαζε ρολά σε κάθε επικίνδυνη προσπάθεια.

Οι συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ: Φλίγκος, Μαραθιάς, Κοκολάκης, Τσακοπιάκος Κ., Διαμαντόπουλος, Λιούρης, Νικολόπουλος (73’ Μαγκαφάς Αν.), Τσακοπιάκος Θ. (46’ Παναγιωτόπουλος – 90’ Θεοδωρόπουλος), Μαγκαφάς Η., Κουρκουμέλης, Σπηλιωτόπουλος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Κατσιμιτσίρης, Μιχαλόπουλος (70’ Λιακόπουλος), Σάμαρης Ε. (73’ Πέρδικας), Ορλώφ, Βαλογιάννης Ζ., Παντελής, Βαλογιάννης Α. (83’ Τόγιας),  Λαζανάς, Μπουρλάκης, Νικολετάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος