FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελπίδων Βόλεϊ: Με επιτυχία η προετοιμασία στην Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”35153″ img_size=”full”][vc_column_text]Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Ελπίδων στην πόλη της Αμαλιάδας και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Οι άνθρωποι του Κοροίβου, που συνέβαλαν τα μέγιστα στην φιλοξενία με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν όσους βοήθησαν η πόλη της Αμαλιάδας να πάρει τα εύσημα από την αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

«Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επιχειρηματίες, τοπικούς φορείς αλλά και πολίτες που βοήθησαν για την άριστη φιλοξενία της ομάδας. Συγκεκριμένα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Θλιβερό, στη Φάρμα Ηλείας, στο Μίνι Μάρκετ Χρυσούλας Σίνου, στον Νίκο Μπιλίρη, στο Μίνι Μάρκετ Σπύρου Σπυρόπουλου, στον Φούρνο του Βαγγέλη Αθανασούλη, στον Βασίλη Ζαχαρόπουλο, στο Μίνι Μάρκετ Θεοδωρόπουλος, στα Χαρτικά του Τρύφωνα Βασιλόπουλου, στην ΠΙΚ Πάνος Κινικής, στην επιχείρηση του Κώστα Αβραμόπουλου (τυροκομικά προϊόντα), στο Εστιατόριο Συμπόσιο και στο Εστιατόριο Αμβροσία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Ζάρα Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μαυρίκο, την κυρία Λεβέντη διευθύντρια του Ηλείου, τον Πρόεδρο του Ηλείου Αλέξανδρο Μανωλόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Φωτόπουλο καθώς και τον υπεύθυνο του Αθλητικού Κέντρου Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Γερμανό που παραχώρησε την Φοιτητική Εστία “Απόστολος Παύλος” στην Φραγκαβίλλα για τη διαμονή της ομάδας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot