FOLLOW US: facebook twitter

Εθνική Ελλάδος: Επίσημα εποχή Γιοβάνοβιτς

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοινώθηκε χθες ως ο νέος κόουτς της Εθνικής Ελλάδας και ο 62χρονος κρατά πλέον τα ηνία της «γαλανόλευκης».

Η πλευρά της Εθνικής επισημοποίησε την πρόσληψη του 62χρονου κόουτς στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πλέον είναι ο άνθρωπος που θα επιδιώξει να την οδηγήσει ξανά σε ένα νέο μεγάλο τουρνουά.

Η παρουσίασή του θα γίνει την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Athens Marriott» από τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Μάκη Γκαγκάτση. Ο Σέρβος ήταν μέχρι και πριν από μερικούς μήνες στον Παναθηναϊκό, ενώ σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων εργάστηκε το 2019-2020 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Παλαιότερα έχει θητεύσει, μεταξύ άλλων, σε Ηρακλή, Αλ Νασρ και ΑΠΟΕΛ, ενώ ως ποδοσφαιριστής έγραψε ξεχωριστή ιστορία στον «Γηραιό».

H ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες και την επιστροφή τριών ανθρώπων που έχουν υπηρετήσει το εθνόσημο ως ποδοσφαιριστές και πλέον θα έχουν ενεργό ρόλο στην ομάδα. Πρόκειται για τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη που θα αναλάβουν Αθλητικοί Διευθυντές και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, που θα είναι συντονιστής Εθνικών Ομάδων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot