FOLLOW US: facebook twitter

Εβδομάδα εξελίξεων για τις αποζημιώσεις: Συναντήσεις στον ΕΛΓΑ για την Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 27-08-2018 | Συντάκτης:

Δεν εφησυχάζουν οι αγρότες στο θέμα των ζημιών που έχουν υποστεί από τις κακοκαιρίες που έπληξαν το νομό εν μέσω θέρους. Η Ομάδα Παραγωγών Αμαλιάδας αυτή την εβδομάδα, επαναφέρει το θέμα των πορισμάτων του ΕΛΓΑ για τις ζημιές, καθώς θα έχει επαφές στην Πάτρα για το θέμα. Κατά τα άλλα όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Αμαλιάδας Χρήστος Βαλιανάτος, «… συνεχίζεται η παραλαβή της κορινθιακής σταφίδας στις αποθήκες στο Χάβαρι, όπως συνεχίζεται και η παραλαβή της βιομηχανικής τομάτας στα δύο εργοστάσια».

Από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος επαφών για το θέμα των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιουνίου και του Ιουλίου. «Εμείς ως ομάδα παραγωγών την εβδομάδα που έρχεται θα ζητήσουμε μια συνάντηση με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Πάτρας, να μας πουν που βρίσκονται οι εκτιμήσεις για να ενημερώσουμε τον κόσμο. Ως Ομάδα Παραγωγών όπως έχουμε δηλώσει δεν πρόκειται να αφήσουμε το θέμα. Θα κινηθούμε σε όλα τα επίπεδα και αν χρειαστεί ακόμα και δικαστικά. Όπως έχουμε πει, με αγωγές κατά του ΕΛΓΑ, εφόσον τα πορίσματα δεν είναι δίκαια…» σχολίασε ο κ. Βαλιανάτος.

Έτσι αφού συναντηθεί με το προϊστάμενο του ΕΛΓΑ στην Πάτρα κ. Κεχαγιά, θα καλέσει ως ομάδα παραγωγών τους αγρότες που έχουν υποστεί ζημιές στις καλλιέργειές τους από την κακοκαιρία, θα τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις και από κοινού θα ληφθούν αποφάσεις για τις περαιτέρω κινήσεις τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος