FOLLOW US: facebook twitter

Εβδομάδα δράσεων και ανεμελιάς για τα άτομα με αναπηρίες στη κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας,

Ημερομηνία: 11-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32658″ img_size=”full”][vc_column_text]Ολοκληρώθηκε η θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ στη Σκαφιδιά

Μια υπέροχη εβδομάδα δράσεων και ανεμελιάς, στη θερινή κατασκήνωση του ΚΕΦΙΑΠ Γ.Ν. Ηλείας, στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας στη Σκαφιδιά, μόλις ολοκληρώθηκε.

Η 6η θερινή κατασκήνωση, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμμάτων ψυχοκοινωνικής στήριξης των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους, και σε αυτή συμμετείχαν συνολικά 60 άτομα, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, συνοδών τους και όλων των εργαζομένων του ΚΕΦΙΑΠ. Η φιλοξενία και τα έξοδα διαμονής καλύφθηκαν από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό. Το Σάββατο 8 Ιουλίου  πραγματοποιήθηκε και η  γιορτή λήξης της κατασκήνωσης ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε  την Κυριακή με την  αναχώρηση των κατασκηνωτών.

Το πρόγραμμα είχε εμπλουτιστεί με ποικίλες δραστηριότητες όπως εργαστήρια τέχνης, προβολές ταινιών, αθλητικές δραστηριότητες, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Σκαφιδιάς κ.τ.λ.

Κατά τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου επισκέφθηκαν το  χώρο και παρακολούθησαν δραστηριότητες οι πρώην πρόεδροι του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ , κ. Μπαμπής και κ. Παπασωτηρίου καθώς και  οι πρόεδροι και τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων ΑΜΕΑ ΗΛΙΣ και Παραπληγικών και κινητικά αναπήρων ν. Ηλείας.

Όλοι οι κατασκηνωτές αποχαιρετίστηκαν με την ευχή να συναντηθούν και πάλι στις κατασκηνώσεις της επόμενη χρονιά.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot