FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ.-Νίκη Τραγανού 1-1: Ανοιχτοί λογαριασμοί…

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μοιρασμένο παιχνίδι στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ

Στο πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ ανάμεσα στη Δόξα και τη Νίκη Τραγανού, το απόγευμα του Σαββάτου στη Ν.Μανολάδα, δεν υπήρξε νικητής (1-1) και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν την Τετάρτη τις μεταξύ τους μάχες για την πρόκριση στους τελικούς. Το παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν 150 φίλαθλοι περίπου, από τη περιοχή της Βουπρασίας αλλά και του Τραγανού, ήταν καλό και δυνατό με αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Η Νίκη μπήκε δυνατά και απείλησε πρώτη μόλις στο 2΄, όταν ο Γεωργιόπουλος σούταρε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Άγγελος Κανελλόπουλος και στην επαναφορά είχαμε νέο σουτ του Νίκου Κολοτούρου, η μπάλα βρήκε σε σώματα αμυντικών και πέρασε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Νίκος Κολοτούρος και ο Δημήτρης Κολοτούρος γύρισε τη μπάλα για να τη διώξουν οι παίκτες της Δόξας προ του Γεωργιόπουλου.

Στο 15΄ η Δόξα ισοφάρισε τις ευκαιρίες. Ο Μηλαδόπουλος έπιασε το σουτ από αριστερά στην περιοχή, απέκρουσε ο Ψυχογιός, στην επαναφορά ο Αντωνόπουλος επιχείρησε να πλασάρει και ο Κώστας Κολοτούρος έκανε την  προβολή και απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 25΄  είχαμε το 0-1. Ο Νίκος Δούλος με ωραίο δυνατό σουτ πέντε μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα του Κανελλόπουλου. Πέντε λεπτά μετά όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Ο Καζαντζής έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Σάββας Αντωνόπουλος στο δεύτερο δοκάρι, με κεφαλιά, έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 37΄ σε σουτ του Καταβάτη και ασθενή απόκρουση του Ψυχογιού, ο  Μηλαδόπουλος πήρε το ριμπάουντ, πάσαρε στο  Σάββα, αυτός πλάσαρε και απομάκρυναν τη  μπάλα λίγο πριν τη γραμμή οι αμυντικοί της Νίκης.

Άσφαιροι στο β΄ μέρος

Στις αρχές της επανάληψης σε διάστημα τριών λεπτών ο βοηθός Γούργουρας υπέδειξε δύο οφσάιντ κατά του Γεωργιόπουλου και του Δημήτρη Κολοτούρου, φάσεις που έφεραν διαμαρτυρίες από πλευράς Νίκης.

Στο 60΄ σε σέντρα από αριστερά του Δ. Κολοτούρου, η κεφαλιά του Γεωργιόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 68΄ δυνατό σουτ του Καλογερόπουλου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, απέκρουσε σε κόρνερ ο Κανελλόπουλος.

Στο 72΄ ο Αυγερινός πέρασε δύο παίκτες και βγήκε απέναντι από τον Ψυχογιό αλλά  πλάσαρε άουτ και στο 80΄ ο Σάββας από το ύψος του πέναλτι, προτίμησε να «κρεμάσει» τον Ψυχογιό και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Από πλευράς γηπεδούχων διακρίθηκαν οι Αυγερινός, Καζαντζής, Σοφιανόπουλος (ως στόπερ δίπλα στον Αλέξανδρο Κανελλόπουλο) και από τη Νίκη οι Δούλος, Δ. Κολοτούρος και Γαργαρώνης.

Επόμενος αγώνας της σειράς, μεθαύριο Τετάρτη στις 5.30μ.μ. στο γήπεδο του Τραγανού. Η Δόξα θέλει ακόμα τρεις βαθμούς για να προκριθεί στους τελικούς και η Νίκη τέσσερις. Αν έρθουν τρεις ισοπαλίες, την πρόκριση παίρνουν οι «αετοί», επειδή τερμάτισαν πιο ψηλά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

 

Δόξα: Αγγ. Κανελλόπουλος, Σιούλας (75΄ Παρασκευόπουλος), Αυγερινός, Σοφιανόπουλος, Αλ. Κανελλόπουλος (63΄ Κ.Π. Δημητρόπουλος), Καταβάτης, Κ.Σ. Δημητρόπουλος, Καζαντζής, Αντωνόπουλος, Λιβάνης, Μηλαδόπουλος.

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Στ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος (83΄ Ι. Κασσιανός), Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος, Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot