FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μ. – Κεραυνός Χ. 3-0

Ημερομηνία: 12-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

doxa

Εύκολα η ένατη νίκη

Η Δόξα Ν. Μανολάδας υπερκέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κεραυνού Χειμαδιού, το απόγευμα του Σαββάτου με σκορ 3-0. Αυτή ήταν η ένατη νίκη των «αετών», οι οποίοι έχουν να ηττηθούν από τις 24 Σεπτεμβρίου, από τον ΑΠΟ Κουρτεσίου εντός έδρας. Έκτοτε, έχουν 9 νίκες και 2 ισοπαλίες. Η ομάδα του Γιώργου Λαγού, η οποία αγωνίστηκε χωρίς τους τραυματίες Σιούλα, Μπισμπάρδη, είχε καθολική υπεροχή και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το 1-0 έκανε ο Καταβάτης στο 22΄ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και το 2-0 ο Σάββας Αντωνόπουλος μετά από ωραίο συνδυασμό στο 53ο λεπτό. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε  στο 70΄ ο Δημητρόπουλος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Σε ένα ωραίο φάουλ του Λιβάνη στο 77΄, ο Μπουλούμπασης βρήκε λίγο τη μπάλα και αυτή προσέκρουσε στη συμβολή των δοκών.

Δόξα Ν.Μ.: Κανελλόπουλος Αγγ, Μπάμιατζης, Σωτηρόπουλος, Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος (63΄ Ανδρικόπουλος), Λιβάνης, Κ.Στ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός (55΄ Κ.Π. Δημητρόπουλος), Αντωνόπουλος, Καταβάτης, Μηλαδόπουλος (75΄ Νεκίτι).

Κεραυνός Χ.: Μπουλούμπασης, Ν.Μπουλούμπασης, Παπαγεωργίου, Κατσίκης, Φωτακόπουλος, Γιάνναρος, Κακαλής Κλωνάρης, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Αργυρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot