FOLLOW US: facebook twitter

Δυνατά παιχνίδια…

Ημερομηνία: 18-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos-doxa

Εκτός έδρας Νίκη και Δόξα – Με Ενιπέα ο Πανηλειακός στον Πύργο

Αύριο Κυριακή διεξάγεται ολόκληρη η 28η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας, η οποία περιλαμβάνει αρκετά δυνατά ματς. Από την πλευρά των πρωτοπόρων, ο Πανηλειακός υποδέχεται την πιο βελτιωμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον Ενιπέα, που έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση και στοχεύει στην πέμπτη. Οι «ερυθρόλευκοι» του Σπύρου Αντωνόπουλου θέλουν να προσθέσουν άλλη μια νίκη στο ενεργητικό τους και να πάνε στον τελικό του Κυπέλλου, το επόμενο Σάββατο 25 Μαρτίου, με ανεβασμένη ψυχολογία. Η δεύτερη της βαθμολογίας Νίκη Τραγανού έχει δύσκολη έξοδο στα Σαβάλια και φυσικά θα επιδιώξει το τρίποντο για να παραμείνει σε αυτή τη θέση που δίνει πλεονέκτημα έδρας και βαθμών στα ημιτελικά των πλέι-οφ. Η  Δόξα, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ξενοφώντα, δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες στο Βαρθολομιό, με τους γηπεδούχους όμως να ψάχνουν απεγνωσμένα βαθμούς καθώς βρίσκονται πλέον στη ζώνη των πλέι-άουτ. Ο τέταρτος Ξενοφών έχει την πιο εύκολη αποστολή, αφού υποδέχεται τον ουραγό Αίαντα.

Μάχες σε Καβάσιλα, Κουρτέσι, Επιτάλιο

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Προοδευτική φιλοξενεί τον Ηλειακό Λεχαινών και θέλει να επιστρέψει στις νίκες καθώς την ενδιαφέρει η πέμπτη θέση, ενώ ο Ηλειακός, μετά τη νίκη επί του Βαρθολομιού, είναι πιο άνετος βαθμολογικά, έχοντας να αντιμετωπίσει μέχρι το φινάλε Αίαντα και Χειμαδιό. Ο ένατος Εθνικός παίζει στο Κουρτέσι  με τον ΑΠΟΚ που έχει μπει και αυτός σε περιπέτειες, ενώ ο Ατρόμητος Καβασίλων περιμένει την ανεβασμένη Θύελλα που έχει πάρει επτά  βαθμούς στους τέσσερις  τελευταίους αγώνες. Μεγάλη μάχη αναμένεται στο Επιτάλιο ανάμεσα στον αναγεννημένο Αλφειό που έχει μόλις τρεις ήττες στα τελευταία 14 ματς και στο Χάβαρι που με τα θετικά αποτελέσματα  του τελευταίου διμήνου (5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 ματς), έχει ανέβει πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ. Τέλος, ο Κένταυρος Μαγούλας που στο ματς με την Προοδευτική επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις μήνες, έχει την ευκαιρία να ανέβει ακόμα περισσότερα βαθμολογικά, περνώντας νικηφόρα από το Χειμαδιό. 

Α1 DEDALOS SECURITY

Το πρόγραμμα

Κυριακή-Ώρα 4μ.μ.

Πανηλειακός-Ενιπέας

Ξενοφών-Αίας

Κουρτέσι-Εθνικός

Ηλειακός Β.-Δόξα Ν.Μ.

Αλφειός-Χάβαρι

Προοδευτική-Ηλειακός Λ.

Ατρόμητος Κ.-Θύελλα

Χειμαδιό-Κένταυρος

Ολυμπιακός Σ.-Νίκη Τρ.

 Η βαθμολογία

(Σε 27 αγώνες)

Πανηλειακός     75   (83-10)

Νίκη Τραγανού 62   (54-17)

Δόξα Ν.Μ.  59  (47-12)

Ξενοφών   56  (50-20)

——————————————

Προοδευτική  43   (44-34)

Ενιπέας     39  (40-35)

Ηλειακός Λεχ. 36  (27-33)

Ολυμπιακός Σαβ. 36  (25-33)

Εθνικός Αμπελ.  35   (43-45)

Ατρόμητος Καβ. 35  (37-37)

Χάβαρι   34  (35-39)

Κουρτέσι  32  (27-35)

———————————————

Αλφειός    32  (25-24)

Ηλειακός Βαρθ. 30  (32-44)

Θύελλα    26    (27-41)

Κένταυρος Μαγ. 25  (37-46)

——————————————

Κεραυνός Χειμ.   10  (15-70)

Αίας Γαστ.    0  (14-72)

* Ο Αίας έχει αφαίρεση τριών βαθμών.

Α.Ο. Πανηλειακός

Συλλυπητήριο

Ο Α.Ο. Πανηλειακός εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Δημήτρη Χατζηστάμου και την οικογένειά του για τον θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς. Ο ποδοσφαιριστής πήρε άδεια προκειμένου να μεταβεί στον τόπο καταγωγής του, τη Χαλκίδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος