FOLLOW US: facebook twitter

Δούρειος τύπος: Οι Συριζαίοι του FBI

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”46596″ img_size=”full”][vc_column_text]Παρά τις κραυγές μερίδας της αντιπολίτευσης «περί σκευωρίας» ουδείς απλός πολίτης αμφιβάλει ότι η υπόθεση Novartis είναι ένα σκάνδαλο μεγατόνων. Η δικογραφία της Εισαγγελέως Διαφθοράς φέρνει στην επιφάνεια έναν από τους βασικούς λόγους που οδήγησε στη χρεοκοπία της χώρας, με τη σπατάλη δισεκατομμυρίων για ένα σύστημα υγείας που ενώ δεν προσέφερε ουσιαστική περίθαλψη στους πολίτες, διεκδικούσε το πρωτάθλημα φαρμακευτικής δαπάνης στην Ευρώπη, αν όχι σε όλο τον κόσμο. Καμία προμήθεια, καμία σύμβαση με το δημόσιο δεν γινόταν χωρίς το απαραίτητο λάδωμα των υπευθύνων, σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας.

Για την αξιωματική αντιπολίτευση η υπόθεση παίρνει χαρακτηριστικά ζωής και θανάτου. Αν τόσα σημαίνοντα στελέχη της εμπλέκονται στο σκάνδαλο, η ζημιά θα είναι ανυπολόγιστη. Η εκστρατεία εκφοβισμού και συκοφάντησης της Εισαγγελέως και των μαρτύρων που απειλούνται με κάθε είδους μηνύσεις και ποινές (φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης) αποδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος.

Οι μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος κινδυνεύουν να γίνουν τα θύματα της υπόθεσης. Η μεταχείρισή τους ως «κουκουλοφόροι» είναι μια από τις πλέον επαίσχυντες τακτικές, στις οποίες δυστυχώς η Ελλάδα πάλι πρωτοτυπεί. Το σύστημα της διαφθοράς παίζει τα ρέστα του. Και για να μην τιμωρηθούν όσοι πραγματικά χρηματίστηκαν, αλλά, και για να μην χάσει τα προνόμιά του.

Η θεωρία της «στημένης υπόθεσης» από την κυβέρνηση είναι τουλάχιστον αστεία. Εκτός κι αν ο αμερικάνικος παράγοντας και το FBI που για τους δικούς του λόγους πρωτοστατούν στην έρευνα έχουν κι αυτοί… διαβρωθεί από τους αδίστακτους Συριζαίους…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot