FOLLOW US: facebook twitter

«Διπλό» εν μέσω διαμαρτυριών

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

xenofon

Αλφειός-Ξενοφών 0-1

Ο Ξενοφών κέρδισε εν μέσω διαμαρτυριών των γηπεδούχων,  μέσα στο Επιτάλιο τον Αλφειό με 1-0 και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας στους 5 βαθμούς την απόσταση από τον πρωτοπόρο Πανηλειακό. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση και έφτασε στο τρίποντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπάρκα στο 5ο λεπτό, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από τράβηγμα αμυντικού. Ο Αλφειός προσπάθησε να πιέσει και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για την ισοφάριση και στην καλύτερή του ευκαιρία, στο 80΄ ο Βασίλης Μερτζάνης αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ. Στο 90΄ ο Ξενοφών κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε ανατροπή του Κωνσταντόπουλου από τον Μερτζάνη, ο οποίος αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Στάθης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Δασκαλόπουλο. Οι πράσινοι με τη λήξη του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή Παυλόπουλο για τις αποφάσεις του στις περιπτώσεις των πέναλτι υπέρ του Ξενοφώντα αλλά και για δύο πέναλτι που δεν σφύριξε υπέρ τους!

 Αλφειός: Δασκαλόπουλος, Πρίφτης, Τεκερλέκης, Μανέτας, Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Κακαλής, Κακολύρης (86΄ Δασκαλάκης), Μάζης, Ηλιόπουλος (80΄ Σεμπέκος).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Ζαπάντης, Τσάμπρας, Παναγόπουλος, Ζούλης, Μπακατσέλος, Κουτσογιαννάκης, Μπάρκας (70΄ Κωνσταντόπουλος), Μιλοσέφσκι  (83΄ Χαραλαμπόπουλος), Λιαμπότης (52΄ Πλατανίτης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot