FOLLOW US: facebook twitter

Δικηγόροι Ηλείας: Νίκη με απίθανη ανατροπή

Ημερομηνία: 04-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η ομάδα των Δικηγόρων Ηλείας έκανε μια απίθανη ανατροπή στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την αντίστοιχη «Νόμος» Αθηνών, στο Β’ Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου – Ταύρου, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων. Έχανε 3-0 και το γύρισε 4-3 και με αυτή τη νίκη πέρασε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Το 1-0 έγινε στο 43΄ και στις αρχές της επανάληψης δέχτηκε άλλα δύο τέρματα (στο 48΄ και στο 50΄). Δεν λύγισε όμως και με αντεπίθεση διαρκείας πέτυχε τέσσερα γκολ από το 60΄ και μετά. Το τελευταίο μάλιστα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και αφού είχε ισοφαρίσει στο 88΄! Τρία γκολ πέτυχε ο αρχηγός Μανώλης Μπιρμπίλης και το άλλο γκολ ο Κώστας Κουτρουλής.

«Γράφτηκε ιστορία»

Ο εκτελών χρέη προπονητή, Μισέλ Αμπου-Χαντμπα, ανήρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Ακόμα και στο 3-0 ήμασταν καλύτεροι. Με 12 παίκτες στην αποστολή. Το πιστέψαμε και το κάναμε. Εκπληκτική εμφάνιση από όλη την ομάδα: Σάκης Λίμουρας, Βασίλης Γιαννόπουλος, Νίκος Πατρίκιος, Κώστας Κότσιφας, Νίκος Παναγόπουλος, Αλέξης Καλογεροπουλος, Μάκης Λούντζης, Αγης Μαραγκουδάκης, Κωνσταντίνος Τσεριώνης. Ετοιμοπολεμος πάντα ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος και  Παναγιώτης Σισέ Χηνόπουλος με Κατερίνα Ρούσσου- Παναγοπούλου να τονώνουν. Εκτέλεσα χρέη προπονητή και είναι τρομερό να ανατρέπει η ομάδα τέτοια παιχνίδια. Συνεχίζουμε δυνατά. Συγχαρητήρια σε όλους. Το ταξίδι συνεχίζεται… Γράφτηκε ιστορία».

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot