FOLLOW US: facebook twitter

Διημερίδα του Κέντρου Κοινότητας Μεταναστών στο δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 15-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39262″ img_size=”full”][vc_column_text]Το Κέντρο Κοινότητας – Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης διοργανώνει την πρώτη Ενημερωτική Διημερίδα, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2017.  Η νεοσύστατη υπηρεσία λειτουργεί στο πλαίσιο του Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020».

Σκοπός του Κέντρου Κοινότητας είναι η περαιτέρω υποστήριξη του δήμου στην εφαρμογή πολιτικών κοινωνικής προστασίας. Ωφελούμενοι είναι οι δημότες της περιοχής και κατά προτεραιότητα ευπαθείς κοινωνικά ομάδες.

Το Κ.Ε.Μ. θα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε Μετανάστες και δικαιούχους διεθνούς προστασίας, με σκοπό την υλοποίηση ενός ευρέως φάσματος δράσεων ένταξης σε τοπικό επίπεδο, με έμφαση στους τομείς απασχόλησης, εκπαίδευσης, υγείας, προστασίας και πρόνοιας και διαπολιτισμικής μεσολάβησης.

           

Η υπηρεσία λειτουργεί υπό τη διεύθυνση

Α. Καρκαβίτσα 21, Τ.Κ. 270 53, Λεχαινά, (πρώην Αγροτικό Ιατρείο)

E-mail: Kentrokoin.andrakyll@gmail.com, infokemandrakyll@gmail.com

ΤΗΛ/FAX: 26230-23000, 26230-23111

 

Πρόγραμμα διημερίδας

Την πρώτη μέρα Τρίτη 19 Σεπτέμβρη  από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα για τον κόσμο στις πλατείς Λεχαινών, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Βάρδας.

Επίσης από τις 9 το πρωί ως τις 12 το μεσημέρι, θα γίνεται ενημέρωση στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας, Καρκαβίτσα 21  στα Λεχαινά, στο πρώην Αγροτικό Ιατρείο.

Την δεύτερη μέρα, Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη  που θα είναι και βασική ημέρα δράσεων και μιλιών αρχικά θα λειτουργήσει Εργαστήρι ζωγραφικής σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού σχολείου  Λεχαινών , από τις 4 έως τις 5.30 το απόγευμα με την συμμετοχή μαθητών Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων των δημοτικών σχολείων του δήμου. Κύριο θέμα της δράσης θα είναι η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. Το εργαστήριο υποστηρίζεται από τους εικαστικούς Ελένη Σταθοπούλου Φώφη Δροσινού και Χρήστο Δίπλα.

Στη συνέχει θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα του Κέντρου Κοινότητας δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης. Ομιλητές θα είναι ο Ψυχολόγος Εμαμμανουήλ Σουρής και η επισκέπτρια υγείας Χαραλαμπία Τσαγρή. Η διημερίδα θα κλείσει στις 10 το βράδυ με παραδοσιακούς χορούς από χορευτικά της περιοχής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot