FOLLOW US: facebook twitter

Διανομή κοτόπουλου – φέτας από το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας σε ωφελούμενους: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής»

Ημερομηνία: 19-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και σε συνεργασία μαζί της, σας ενημερώνει ότι θα διανείμει για δεύτερη φορά  Κοτόπουλο και Φέτα στους ίδιους  ωφελούμενους που είχαν ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής».   

Καλούνται οι Ωφελούμενοι όπως προσέλθουν οι ίδιοι ή μέλος της οικογένειά τους, ή μέσω άλλου προσώπου έχοντας εξουσιοδότηση, για την παραλαβή των προϊόντων φέροντας μαζί τους  ενδεικτικά ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Όπως αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Γιαννακόπουλος, η διανομή θα γίνει Πέμπτη  25 Μαΐου και για μια μόνο ημέρα στο χώρο της Αποθήκης, Υπηρεσία Καθαριότητας και ώρες 10:00 έως 13:00.

Σημείωση: Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να ανταποκριθούν στην πρόσκληση και να παραλάβουν την ποσότητα που τους αναλογεί για να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα σύμφωνα με τον Κανονισμό του όλου Προγράμματος, αλλά και λόγω των ευάλωτων προϊόντων.

Ένταξη Δικαιούχων  στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ως Ωφελούμενοι στο ΤΕΒΑ 

Ενημερώνουμε τους Δημότες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας ότι  άνοιξε η πλατφόρμα για την τροποποίηση των αιτήσεων του ΚΕΑ, με την οποία οι δικαιούχοι μπορούν να δηλώσουν ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα & άλλα είδη υλικής βοήθειας από το ΤΕΒΑ,. Η τροποποίηση μπορεί να γίνει είτε μέσω των Δήμων και των ΚΕΠ, είτε απευθείας από τον δικαιούχο και ο αιτών/ούσα επιλέγει το πεδίο που είναι διαθέσιμο στην φόρμα της αίτησης του ΚΕΑ

Μόλις ο χρήστης επιλέξει ότι επιθυμεί να συμμετάσχει στο ΤΕΒΑ, πρέπει να επιλέξει και τον Κοινωνικό Εταίρο και το Σημείο Διανομής από όπου επιθυμεί να εξυπηρετείται (όπου αυτά είναι διαθέσιμα), από σχετική λίστα επιλογών ανάλογα με τον Δήμο κατοικίας του νοικοκυριού.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ μπορούν να συμμετέχουν στις διανομές του ΤΕΒΑ από την 1 Ιουνίου του 2017, όπου παύουν να ισχύουν οι λίστες με  τους παλαιότερους Ωφελούμενους.

Αιτήσεις για το ΚΕΑ γίνονται όλο το χρόνο.

 

Πληροφορίες:

  • Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας

Τηλέφωνο: 2624029087


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot