FOLLOW US: facebook twitter

Δηλώσεις προπονητών για ματς Κόροιβο-Ρέθυμνο

Ημερομηνία: 03-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

Ντίνος Καλαμπάκος  «Η Αμαλιάδα έχει καθαρά αποτελέσματα»

«Καταρχήν να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου, κέρδισε και αυτό μπορεί να είναι και το μεγάλο καλό για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Σε ό,τι αφορά εμάς, χάσαμε τον ένα από τους δύο μεγάλους τελικούς. Παλέψαμε, αλλά μας κατέστρεψαν τα δύο μεγάλα σουτ του Τάλτον. Ίσως δεν ήμασταν απόλυτα προετοιμασμένοι για ένα πόλεμο και αυτό αποδεικνύεται και από τα 12 φάουλ που κάναμε σε ένα παιχνίδι που ήταν τελικός. Ο αρχικός μας στόχος ήταν οι 7 νίκες τις οποίες κάναμε, αλλά φαίνεται ότι δεν αρκούν και ψάχνουμε εναγωνίως για την 8η και ελπίζουμε να την κάνουμε.

Να πω επίσης, επειδή ακούμε ότι διάφορες ομάδες φοβούνται τα ύποπτα αποτελέσματα, νομίζω ότι πιο καθαρό γήπεδο από αυτό του Κοροίβου δεν υπάρχει. Κάποιες ομάδες ήρθαν και μας κέρδισαν και μετά από λίγες ημέρες πήγανε αλλού και έχασαν πάρα πολύ εύκολα. Η Αμαλιάδα δεν έχει τίποτα ύποπτο και έχει καθαρά αποτελέσματα. Η τύχη του Κοροίβου εξαρτάται ακόμη από τα δικά μας χέρια. Έχουμε κάνει νίκες απέναντι σε ομάδες που έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Παλεύουμε και είναι κρίμα. Βρεθήκαμε σήμερα κοντά στην πηγή και νερό δεν ήπιαμε. Όπως φαίνεται, θα πάμε στην τελευταία αγωνιστική».

 

Σπύρος Μυκονιάτης  (βοηθός προπονητή Ρεθύμνου) «Καθοριστικός ο Τάλτον»

Ο Νίκος Βετούλας αποχώρησε αμέσως μετά το παιχνίδι γιατί τον περίμενε η οικογένειά του και στη συνέντευξη Τύπου δηλώσεις έκανε ο βοηθός του, Σπύρος Μυκονιάτης, ο οποίος ανέφερε: «Εμείς ξεκινήσαμε το παιχνίδι με καθαρά αμυντικό προσανατολισμό, προσπαθήσαμε να κόψουμε το τρανζίσιον του αντιπάλου το οποίο είναι πάρα πολύ δυνατό και νομίζω σ’ αυτό το κομμάτι ήμασταν αρκετά συνεπείς. Νομίζω ήταν καθοριστικό το παιχνίδι του Γκάρι Τάλτον, ο οποίος έβαλε δύο μεγάλα σουτ και έτσι το παιχνίδι άνοιξε και το φέραμε στο σχεδιασμό που είχαμε κάνει».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot