FOLLOW US: facebook twitter

Γ. Κούτσης: «Ομάδα που θα χαίρεται ο κόσμος να βλέπει»

Ημερομηνία: 07-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38363″ img_size=”full”][vc_column_text]Συνέντευξη Τύπου από τον προπονητή του Πανηλειακού

Ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού, Γιώργος Κούτσης, παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι  συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ομάδας, όπου μίλησε για το κλίμα που βρήκε στο σύλλογο και τους στόχους των ερυθρολευκων στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τον Γιώργο Κούτση παρουσίασε ο Νίκος Γιαννόπουλος, ενώ το λόγο πήρε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Χρήστος Χήτος.

«Οικογενειακό το κλίμα στον Πανηλειακό»

Ο τεχνικός του Πανηλειακού ανέφερε μεταξύ άλλων:  «Θέλω να ευχαριστήσω όλα αυτά τα παιδιά τα οποία απαρτίζουν αυτή την παρέα που επέλεξαν εμένα να ηγηθώ του αγωνιστικού ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης, θέλω να επιβραβεύσω αυτούς τους ανθρώπους που με την εργατικότητά τους στάθηκαν ικανοί να σπρώξουν το  «καράβι» αυτό που λέγεται «Πανηλειακός»  και από την άμμο να το βάλουν ξανά στη θάλασσα και να πλεύσει.

Φαντάζομαι ότι και οι ίδιοι γνωρίζουν πως έχουν ξεκινήσει να γράφουν μια ιστορία,  διότι είναι αυτοί που θέλησαν και θέλουν να γίνει ο Πανηλειακός αυτό που ήταν κάποτε. Μια ομάδα με ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει βγάλει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που όλοι γνώριζαν και όλοι θαύμαζαν!

Σε όλο αυτό λοιπόν που έχουν ξεκινήσει, θέλω να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, καθαρό μυαλό και όλο αυτό το ρομαντικό να το διατηρήσουν μέχρι τέλους. Θέλω να πω επίσης πως όλο αυτό το κλίμα το βρίσκεις σπάνια πλέον στο ποδόσφαιρο και θα πρέπει να το αγκαλιάσει όλη η κοινωνία του Πύργου και της ευρύτερης περιοχής, γιατί εδώ γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε να φτιαχτεί μια ομάδα αξιόμαχη, γίνεται μια προσπάθεια να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο με τις οικογένειές του για να δουν μια ομάδα η οποία θα αγωνίζεται, να ευχαριστηθούν αυτό που βλέπουν και να αγαπήσουν τον Πανηλειακό!

Το οικογενειακό κλίμα είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε όλοι. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κουρμπανά διότι είναι μια επιτυχία που άφησε σε μένα  το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και λίγες ομάδες το έχουν και είναι κάτι που πρέπει να το πω δημόσια.

Τα παιδιά, οι χαρακτήρες αλλά και η ποδοσφαιρική τους ταυτότητα είναι εξαιρετική. Αυτό που πρέπει να ειπωθεί όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι είναι ότι όλοι εμείς δουλεύουμε καθημερινά ώστε να παρουσιάσουμε μια ομάδα την οποία θα χαίρεται ο κόσμος να τη βλέπει».

*Ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου, στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot