FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή για τα «πρωτάκια» από το Σύλλογο Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων

Ημερομηνία: 04-09-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”70125″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια γιορτή με πολλές ευχές και δώρα για τα παιδάκια των πολύτεκνων οικογενειών που την ερχόμενη Τρίτη θα πάνε για πρώτη φορά στο δημοτικό σχολείο, πραγματοποιήθηκε  το απόγευμα της Κυριακής, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Πολυτέκνων Πύργου και Περιχώρων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και έχει ως στόχο την οικονομική και ηθική στήριξη των πολύτεκνων γονέων σε μια περίοδο που τα έξοδα τα οποία απαιτούνται να καλυφθούν για τις ανάγκες των παιδιών είναι ιδιαίτερα αυξημένα. Έτσι λοιπόν τα 25 «πρωτάκια» που ήταν στην εκδήλωση, με χαμόγελο έλαβαν μεταξύ άλλων ως δώρο και μια όμορφη σχολική τσάντα.

Η πρόεδρος του συλλόγου Μαργαρίτα Ηλιοπούλου αφού καλωσόρισε τα παιδάκια, τους γονείς αλλά και όλους όσοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, απευθυνόμενη  στους νέους μαθητές τους μίλησε για τα σημαντικά εφόδια που θα λάβουν από το σχολείο αλλά και για την τύχη και ευλογία  που είχαν να γεννηθούν σε μια πολύτεκνη οικογένεια, μέσα από την οποία θα αποκτήσουν πολύτιμα βιώματα και αγάπη από τους γονείς και τα αδέλφια τους.

Για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, συνεχάρη τον σύλλογο ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωλένης κ. Αθανάσιος ο οποίος μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κκ. Γερμανού , ενώ μιλώντας στα παιδιά, τους ζήτησε να είναι επιμελείς και να ακούν τους δασκάλους τους.

Στην όμορφη αυτή εκδήλωση, παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο βουλευτής Ηλείας Γιάννης Κουτσούκος, οι επικεφαλής των παρατάξεων του δήμου Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και Γιάννης Αργυρόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Κέντρων Ξένων Γλωσσών ν. Ηλείας Χριστίνα Λαμπροπούλου, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαρίνος Αχτύπης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή Ηλείας κ. Κουτσούκου Γιώργος Καραστέργιος κ.α.[/vc_column_text][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1536044144015-6bef7cfc-351a-6″ include=”70126,70127,70128″][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot