FOLLOW US: facebook twitter

Βόλεϊ/Κόροιβος: Πρώτο βήμα για την Α2, το Σάββατο με Αίολο Άστρους

Ημερομηνία: 28-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”46272″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Κόροιβος μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Το προσεχές Σάββατο στις 5μ.μ., στο κλειστό της Αμαλιάδας, θα υποδεχτεί τον Αίολο Άστρους, για τον πρώτο αγώνα της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί το μεθεπόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου στο Άστρος και η ομάδα του Ανδρέα Γκρουμούσα θέλει καθαρή νίκη μεθαύριο, για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 Πελοποννήσου. Ο Αίολος πήρε την 4η θέση στο Β΄ Όμιλο Πελοποννήσου και δεν φοβίζει τον Κόροιβο, που τερμάτισε πρώτος στον Α΄ Όμιλο και μάλιστα με 10 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς να χάσει σετ. Δεν παύει όμως να θέλει προσοχή και σοβαρότητα, όπως κάθε παιχνίδι, προκειμένου οι κυανόλευκοι να συνεχίσουν την πορεία τους προς την Α2 Εθνική Κατηγορία.

Στα αγωνιστικά, ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τον τραυματισμό του και έχει τεθεί και αυτός στη διάθεση του Ανδρέα Γκρουμούσα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής.

Τέλος, οι διοικούντες τον Κόροιβο καλούν τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν το Σάββατο και να εμψυχώσουν την ομάδα ενόψει της συνέχειας των πλέι-οφ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot