FOLLOW US: facebook twitter

«Βούλιαξαν» χθες τα κρεοπωλεία!

Ημερομηνία: 24-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

Κορυφώνεται σήμερα η αγοραστική κίνηση στον Πύργο για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Πολύ καλές τιμές, φθηνότερα και από πέρυσι κρέατα και πουλερικά ντόπια αρίστης ποιότητας

Εορταστική πραγματικά ατμόσφαιρα επικρατούσε χθες στην αγορά του Πύργου, με κοσμοπλημμύρα κυρίως στα είδη διατροφής και στα κρεοπωλεία όπου οι καταναλωτές προμηθεύονται τα απαραίτητα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, μια και πληρώθηκαν μισθοί και συντάξεις και υπάρχει πλέον ρευστό και μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα στα νοικοκυριά. Από νωρίς το πρωί, η αγορά ήταν γεμάτη κόσμο και τα περισσότερα κρεοπωλεία ασφυκτικά γεμάτα, εξοπλισμένα όλα με ολόφρεσκα κρέατα και συναφή προϊόντα σε άριστη ποιότητα και πολύ καλές τιμές, σε κάποια μάλιστα κρεατικά διαπιστώσαμε ότι οι τιμές ήταν φθηνότερες και από πέρυσι. Απ΄όσα μας είπαν κρεοπώλες στο ρεπορτάζ που έκανε η Πρωινή στην αγορά του Πύργου, οι καταναλωτές δεν επιλέγουν αυστηρά γαλοπούλες, μάλλον η ζήτησή τους είναι φέτος πιο χαμηλή, οι προτιμήσεις έχουν διαφοροποιηθεί. Έτσι σε πρώτη ζήτηση είναι πέρα από τα πουλερικά και το αρνάκι γάλακτος, χοιρινό κρέας, κότσια για το φούρνο, ρολά χοιρινά και κοτόπουλου που ετοιμάζουν τα ίδια τα κρεοπωλεία, όπως και πολλά άλλα εδέσματα που παρασκευάζουν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, οπότε οι επιλογές είναι πολλές. Ο καθένας ψωνίζει πλέον με βάση τα χρήματα που θέλει να διαθέσει και επίσης με βάση τις προτιμήσεις της οικογένειας και κυρίως των παιδιών. Φυσικά το αρνάκι το ντόπιο είναι κι αυτό ψηλά στη ζήτηση, δεν ξεπερνά τα 6 ευρώ το κιλό, ενώ ακόμα πιο χαμηλές είναι οι τιμές στο χοιρινό. Η γαλοπούλα η χωριάτικη πωλείται γύρω στα 6,50- 6,90 το κιλό και ακόμα χαμηλότερα οι κότες για την παραδοσιακή κοτόσουπα.  Οι κρεοπώλες και ιδιοκτήτες καταστημάτων συναφών προϊόντων, δηλώνουν ευχαριστημένοι από την κίνηση που αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα, αν και τα περισσότερα νοικοκυριά έχουν ήδη  κάνει τις απαραίτητες προμήθειες. Ας δούμε τι μας λένε για την αγοραστική κίνηση οι ίδιοι:

panagiotis-malliopoulos

Πάνος Μαλλιόπουλος – κρεοπωλείο

Η αγοραστική κίνηση κορυφώνεται όπως είναι φυσικό το τελευταίο διήμερο, Πέμπτη, Παρασκευή και το Σάββατο θεωρώ ότι θα γίνει το αδιαχώρητο. Στο κρεοπωλείο μας διαθέτουμε τα πάντα, έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες προμήθειες για να καλύψουμε τη ζήτηση. Τι προτιμά ο κόσμος; Χοιρινό για διάφορους τρόπους μαγειρέματος, γαλοπούλες πιο περιορισμένα φέτος, πολλά ρολά, αρνάκι ντόπιο με 5,90 δηλαδή ένα ευρώ φθηνότερο από πέρυσι, πόσο δηλαδή πιο φτηνό και  6,90 οι χωριάτικες γαλοπούλες. Κάθε Χριστούγεννα στο κρεοπωλείο μας ετοιμάζουμε πολλά και ιδιαίτερα εδέσματα, χοιρινό με το δέρμα έτοιμο για την γάστρα, ρολά όλων των τύπων, ουρές μοσχαρίσιες, κοκοκροτεάκια, χοιρινό γάλακτος μικρό, κότσια χοιρινά, ότι θελήσει μπορεί να το βρει στο κρεοπωλείο μας. Με 50 ευρώ σε μας, μια μεγάλη οικογένεια κάνει όχι ένα, αλλά δύο εορταστικά τραπέζια.!

Παναγιώτης  Διαμαντόπουλος – κρεοπωλείο

Από την Πέμπτη που πληρώθηκε ο κόσμος ξεκίνησε η αγοραστική κίνηση, σήμερα έχουμε πολύ δουλειά και αύριο περιμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Τα Χριστούγεννα δουλεύουν όλα τα κρέατα, δεν περιορίζεται στην γαλοπούλα ο κόσμος που ζητά ποιότητα και καλές τιμές και το κατάστημά μας τα προσφέρει και τα δυο, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Τα κρέατά μας είναι όλα φρέσκα και μόνο ντόπια. Οι τιμές είναι χαμηλότερες από πέρυσι και για όλα τα βαλάντια πια και οι καταναλωτές επιλέγουν τι θα έχουν στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε φροντίσει να προμηθευτούμε τα καλύτερα ντόπια κρέατα και με πολύ χαμόγελο εξυπηρετούμε τον κόσμο και ευχόμαστε σε όλους να περάσουν καλές γιορτές.

topintzis-giannis

Γιάννης Τοπιντζής – Κατεψυγμένα-νωπά πουλερικά ΤΟΠΙΝΤΖΗΣ

Η αγορά έχει «ζεσταθεί» οικονομικά την τελευταία εβδομάδα, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, ο κόσμος ψωνίζει για τα Χριστούγεννα  με κορύφωση την παραμονή που θεωρούμε ότι θα είναι η πιο καλύτερη μέρα με τη περισσότερη δουλειά. Ο κόσμος αυτές τις μέρες, επιλέγει κυρίως πουλερικά, θέλει ποιοτικά προιόντα σε καλές τιμές. Το κατάστημά μας εκτός από τα κλασικά κατεψυγμένα προίόντα που διαθέτει όλο το χρόνο, τώρα στις γιορτές έχει πολλά νωπά πουλερικά τα οποία οι καταναλωτές προτιμούν, σε πολύ μεγάλη ποικιλία. Γαλοπούλες, κοκόρια, κότες για την κλασική κοτόσουπα των Χριστουγέννων, κοτόπουλα και πολλά ρολά. Βεβαίως υπάρχουν και ιδιαίτερες  προτάσεις για πιο γκουρμέ δείπνα, όπως ζαρκάδια, ελάφια, αγριογούρουνα, πάπιες, χήνες, για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, όλα αρίστης ποιότητας, πολύ εκλεκτά,  κατεψυγμένα. Οι τιμές φέτος είναι πολύ καλές, σε κάποια προϊόντα είναι πολύ χαμηλότερα και από πέρυσι. Ο καταναλωτής ζητά πλέον άριστης ποιότητας προίόντα σε καλές τιμές και εμείς ως επιχείρηση αυτό ακολουθούμε γι αυτό και ο κόσμος μας προτιμά και τον ευχαριστούμε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot