FOLLOW US: facebook twitter

Βελτίωση της πρόσβασης στην παραλία Παλαιοχωρίου

Ημερομηνία: 07-07-2017 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32329″ img_size=”full”][vc_column_text]Πραγματοποιήθηκε χθες η εγκατάσταση του εργολάβου από τον δήμαρχο Πηνειού

Ένα έργο που βελτιώνει την πρόσβαση προς την παραλία Παλαιοχωρίου, υλοποιείται από το δήμο Πηνειού. Χθες έγινε η εγκατάσταση του εργολάβου, παρουσία του δημάρχου Αλέξη Καστρινού. Πρόκειται για την κατασκευή του τελευταίου τμήματος του δρόμου που οδηγεί από το Παλαιοχώρι, στην παραλία της περιοχής, μήκους 950 μέτρων, προϋπολογισμού 179.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Ταμείο Μολυβιάτη και μικρά τεχνικά όπως τοιχίο αντιστήριξης.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός τόνισε πως το έργο αυτό βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τον παραλιακό άξονα το δρόμο που μπορεί να συνδέσει τα Σαβάλια με το Αρκούδι και που σε πέντε χρόνια η περιοχή συνολικά θα έχει απογειωθεί. Ο δήμαρχος επισήμανε πως πρόκειται για ένα αίτημα ετών της περιοχής και πως η γραφειοκρατεία από την παρούσα Κυβέρνηση αυξήθηκε δραματικά, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και καθυστερήσεις.

Ο πρώην αντιδήμαρχος Πηνειού Θανάσης Τσατσός, απέδωσε τα εύσημα στον δήμαρχο κ. Καστρινό, λέγοντας πως ο έργο αυτό σχεδιάστηκε από την εποχή του Καποδιστριακού δήμου και πρόκειται να αυξήσει σημαντική την κίνηση στην περιοχή.

Τέλος ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας «Εργογένεσις» Κώστας Νικολούτσος μιλώντας για το έργο τόνισε πως «… θα δώσει σημαντική ώθηση στην περιοχή, άλλωστε τα έργα στην Ελλάδα πλέον αποκτούν και ένα χαρακτήρα ανταποδοτικότητας, ούτως ώστε να μπορούμε να προγραμματίσουμε έργα που μπορούν να αποδώσουν στην οικονομία. Ήταν ζητούμενο ετών, όμως μαζί με αυτό το μικρής κλίμακας έργο και το μεγάλο του παραλιακού δρόμου στην περιοχή, είναι έργα που θα δώσουν σημαντική ώθηση. Κακά τα ψέματα μέχρι τώρα δεν είχαν όλα τα έργα την έννοια της ανταποδοτικότητας. Θα προχωρήσουμε σύντομα για την υλοποίησή του» είπε μεταξύ άλλων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot