FOLLOW US: facebook twitter

Βγήκαν τα ηχόμετρα!: Αυτόφωρα το Σάββατο το βράδυ σε Κουρούτα και Κατάκολο

Ημερομηνία: 30-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32725″ img_size=”full”][vc_column_text]Οργανωμένη επιχείρηση ελέγχων για ηχορύπανση έκανε το βράδυ του Σαββάτου σε περιοχές που υπάρχουν κέντρα διασκέδασης στην Ηλεία, η Αστυνομία, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες Με τα ηχόμετρα ανά χείρας οι αστυνομικοί μετέβησαν σε κέντρα διασκέδασης όπου υπήρχαν καταγγελίες για υπέρβαση των ορίων για τον ήχο και προέβησαν σε μετρήσεις.

Σε τέσσερις περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις και ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Στους ελέγχους που έκαναν οι αστυνομικοί τρία καταστήματα στην περιοχή της Κουρούτας “μετρήθηκαν” πάνω από το όριο με αποτέλεσμα να υποβληθεί μήνυση και να οδηγηθεί ο υπεύθυνος του καταστήματος στο αυτόφωρο.

Το ίδιο συνέβη σε ακόμα μια περίπτωση στην περιοχή του Κατακόλου, όπου η μέτρηση ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο με αποτέλεσμα και εκεί να υποβληθεί μήνυση απο τους αστυνομικούς και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο ο υπεύθυνος.

Να σημειώσουμε πως το θέμα της ηχορύπανσης είχε απασχολήσει αρκετά τους καταστηματάρχες – ιδιοκτήτες κέντρων διασκέδασης πέρυσι το καλοκαίρι, όπου πολλοί εξ αυτών είχαν λάβει μέτρα βελτίωσης των ηχοσυστημάτων τους, ώστε να μην δημιουργούν όχληση στους παραθεριστές.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot