FOLLOW US: facebook twitter

Β΄ Κατηγορία: Συνεχίζεται το Ίφιτος-Αετός-Ξεκινούν τα πλέι-άουτ-Σήμερα η κλήρωση των πλέι-οφ

Ημερομηνία: 11-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”55623″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα Ίφιτος Καλυβίων-Αετός Κέντρου που είχε διακοπεί στο 19ο λεπτό, λόγω ρίψης κάδου σκουπιδιών από φίλαθλο της ομάδας του Ιφίτου προς ποδοσφαιριστή του Αετού Κέντρου, ενώ υπήρχε και τραυματισμός αυτού, όπως αναγράφηκε στο φύλλο αγώνα. Η Π.Ε. της ΕΠΣΗ θεώρησε πως υπάρχουν ασάφειες στο φ.α. (!) και αποφάσισε να συνεχιστεί ο αγώνας, κάτι που θα γίνει σήμερα στις 5μ.μ. στο γήπεδο Γαστούνης καθώς ο Ίφιτος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική στέρηση της έδρας  του  για τα επεισόδια που συνέβησαν!

Σήμερα η κλήρωση των πλέι-οφ

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΣ Ηλείας, σήμερα και ώρα 7.30μ.μ. θα γίνει η κλήρωση της σειράς των πλέι-οφ ανόδου της Β’ Κατηγορίας, για την άνοδο στην Α2. Οι ομάδες θα ξεκινήσουν με τους εξής βαθμούς: Κεραυνός Βρίνας  7, Εθνικός Γερακίου 7, Κεραυνός Χειμαδιού  3, Άφοβος Βροχίτσας  3, ΠΑΟ Κακοβάτου 0, Φίλιππος ή Ίφιτος Καλυβίων 0. Στην Α2 θα προβιβαστούν οι τρεις πρώτες ομάδες, μετά τη διεξαγωγή 10 αγώνων (εντός-εκτός).

Πρώτος αγώνας πλέι-άουτ

Σήμερα στις 5μ.μ., στο γήπεδο Κάστρου, θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας πλέι-άουτ ανάμεσα στον Α.Ο. Κάστρου και τον Αίολο Πύργου. Ο Α.Ο. Κάστρου έχει πλεονέκτημα έδρας κι έτσι αν χρειαστεί θα δώσει δύο αγώνες στην έδρα του και θέλει 4 βαθμούς ή 3 ισοπαλίες για να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Αίολος θέλει 5 βαθμούς για να αποφύγει τον υποβιβασμό.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot