FOLLOW US: facebook twitter

Το Σάββατο 17 Αυγούστου «Λευκή Νύχτα 2024» στον Πύργο με υψηλές προσφορές και συναυλία της Έλλης Κοκκίνου και του Αναστάσιου Ράμμου

Ημερομηνία: 16-08-2024 | Συντάκτης:

«Ώρα» για καλοκαιρινό πάρτι μουσικής και προσφορών

Γράφει η Κική Κολοβέρου

Σε ένα απέραντο πάρτι, προσφορών και διασκέδασης, θα μετατραπεί αύριο το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα η πόλη του Πύργου, στην «Λευκή Νύχτα 2024» που διοργανώνει και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πύργου, του Επιμελητηρίου Ηλείας και δεκάδων χορηγών.

Μια λαμπερή βραδιά με πολλές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, πολύ μουσική με συγκροτήματα και dj’s και την μεγάλη συναυλία της μοναδικής Έλλης Κοκκίνου και του Αναστάσιου Ράμμου που αναμένεται να βάλουν «φωτιά» στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας 2024» ο Εμπορικός Σύλλογος στο πλαίσιο επιβράβευσης των καταναλωτών που θα ψωνίσουν από τα καταστήματα που θα φέρουν την σήμανση «Συμμετέχω και εγώ» και θα συγκεντρώσουν πέντε σφραγίδες αγορών θα μπουν στην κλήρωση με δώρο ένα κλιματιστικό.
«Είμαστε πανέτοιμοι, για τη μεγάλη γιορτή της πόλης που θα συγκεντρώσει κόσμο απ’ ολόκληρο το Νομό, έχοντας προετοιμάσει πολλά happenings και δράσεις για όλους και φυσικά φέρνοντας την αγαπημένη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και τον ταλαντούχο Αναστάσιο Ράμμο.  Στόχος μας δεν είναι άλλος από την τόνωση της αγοράς που την δύσκολη πραγματικά περίοδο που διανύουμε όλοι, πιστεύουμε ότι θα την βοηθήσει δίνοντας της ανάσα ζωής» τόνισε μιλώντας στην «Πρωινή» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου Ηλίας Ξανθούλης και πρόσθεσε ότι έχουν διαφημίσει την Λευκή Νύχτα και στους όμορφους Νομούς (Πάτρα, Μεσσηνία).

Όπως είπε, σχεδιάζουν την τοποθέτηση γιγαντοοθονών στις οποίες θα προβάλλεται σε απευθείας μετάδοση η συναυλία της Έλλης Κοκκίνου και του Αναστάσιου Ράμμου που θα ξεκινήσει στις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα, σε δυο ακόμα σημεία και συγκεκριμένα στην πλατεία Ιατρίδη και την πλατεία Δικαστηρίων. «Καλούμε όλους τους Ηλείους και τους επισκέπτες του Νομού μας, να έρθουν αύριο βράδυ στην πόλη μας, να ψωνίσουν από τα καταστήματα που για την ημέρα αυτή θα έχουν προσφορές και πολύ υψηλές εκπτώσεις, να φάνε και να πιούν και φυσικά να διασκεδάσουν με τα συγκροτήματα αλλά και τα τραγούδια της Κοκκίνου και του Ράμμου».

Σημειώνεται ότι σήμερα αναμένεται σχετική ανακοίνωση η οποία θα ενημερώνει τους δημότες για τους δρόμους που θα είναι κλειστοί ώστε να διευκολυνθεί η διοργάνωση και να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot