FOLLOW US: facebook twitter

Αχαϊκή-Αστέρας Αμαλιάδας 1-3: Ανατροπή τίτλου με Μαρουκάκη

Ημερομηνία: 26-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53439″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο 28χρονος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ σε 5 λεπτά στο β΄ ημίχρονο

Ο Αστέρας Αμαλιάδας πέτυχε μεγάλη νίκη με ανατροπή στην Κ. Αχαγιά επί της Αχαϊκής με 3-1 και παρέμεινε σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο Αστέρα Βλαχιώτη που νίκησε εύκολα τον Παλληξουριακό.

Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου μπορεί να μπήκε δυνατά και στο 4΄ να είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Μαρουκάκη, αλλά βρέθηκε στο 10΄ πίσω στο σκορ με απευθείας φάουλ του Μητρόπουλου και τη μπάλα να ξεγελά τον Λέτσο καθώς έσκασε μπροστά του (1-0). Το γκολ αυτό πάγωσε τους «βυσσινί» και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου είχαν μεν την εδαφική υπεροχή αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Δρακόπουλου.

Φουλ επίθεση στην επανάληψη

Στο β΄ ημίχρονο όλα άλλαξαν. Ο τεχνικός του Αστέρα πέρασε εξαρχής στο παιχνίδι τον Μπαρμπαρούση στη θέση του Ρόβα και οι επιθέσεις πλέον γίνονταν κατά κύματα! Στο 48΄ πλασέ του Τόρες έδιωξε σε κόρνερ ο Δρακόπουλος και στο 55΄ ήρθε η ισοφάριση. Ο Κέρι έβγαλε ασίστ στο Μαρουκάκη και αυτός δεν αστόχησε (1-1). Και τέσσερα λεπτά μετά έγινε το 1-2, όταν από σέντρα του Παπαδόπουλου ξανά ο Μαρουκάκης, με κεφαλιά αυτή τη φορά έκανε το 1-2, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Το τελικό 1-3  που σφράγισε τη νίκη του Αστέρα πέτυχε με κεφαλιά ο Κασνέτση, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Κέρι.

Ο Διαγόρας στα τελευταία λεπτά πίεσε για να μειώσει το σκορ αλλά ο Κιβουίντι αστόχησε στο 84΄ και το τετ-α-τετ του Μωραΐτη στο 89΄ αποσόβησε ο Λέτσο.

Καλύτεροι από τον Αστέρα που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, οι Ενγκουέμ, Κέρι, Μαρουκάκης, Μπανούσης.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος, Ντάζος (70′ Μούγκολι),   Παπαδόπουλος, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος (80′ Κιβουίντι) Μητρόπουλος, Πατάπης, Χαρικόπουλος, Σταυρόπουλος, Μωραϊτης.

Αστέρας: Λέτσο, Μπουντόπουλος (69′ Κασνέτση), Παπαδόπουλος, Ρόβας (46′ Μπαρμπαρούσης), Αρβανίτης, Ενγκουέμ, Παγώνης (29′ λ.τρ.  Κυριάκος), Μπανούσης, Μαρουκάκης  (90′ Μηνάς), Κέρι, Τόρες.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot