FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας: «Κάθε Αμαλιαδίτης στο γήπεδο»

Ημερομηνία: 02-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”53899″ img_size=”full”][vc_column_text]

Η διοίκηση του Αστέρα καλεί τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό

Ο Αστέρας δίνει κρίσιμο ματς με τον Πανηλειακό την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας (ώρα 3μ.μ.), για τη 18η αγωνιστική στον 5ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και η διοίκηση μέσω ανακοίνωσής της καλεί κάθε Αμαλιαδίτη να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα.

Η ανακοίνωση έχει τίτλο «Την Κυριακή κάθε Αστερίτης, κάθε Αμαλιαδίτης, είναι στο γήπεδο» και αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Ο Αστέρας μας επέστρεψε νικηφόρα από την Κάτω Αχαγιά και βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση, ενώ την Κυριακή, το παιχνίδι απέναντι στον Πανηλειακό διεξάγεται στην Αμαλιάδα. Στο γήπεδό μας, εκεί που ο κόσμος της ομάδας ήρθε η ώρα να δείξει τη δύναμή του, να μεταφέρει τον παλμό του και να βοηθήσει την ομάδα μας να φτάσει στη νίκη, να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Η μεγάλη ώρα έφτασε. Η ώρα του κόσμου και η στιγμή της αναρρίχησης στην κορυφή πλησιάζει.  Την Κυριακή, κάθε Αστερίτης και κάθε Αμαλιαδίτης, θα βρίσκεται στο γήπεδο πλάι στον Αστέρα, την ομάδα της Αμαλιάδας, η οποία για πρώτη φορά μετά από 45 χρόνια, διεκδικεί την άνοδό της στη Β΄ Εθνική. Σε αυτή την ιστορική συγκυρία, σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι, δεν πρέπει να λείψει κανένας από το γήπεδο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη του Αστέρα μας και δεν υπάρχει άλλος δρόμος, από εκείνον που οδηγεί στην πρώτη θέση. Την Κυριακή δεν μπορεί να λείψει κανένας από το γήπεδο. Την Κυριακή, κρατάς εσύ το όνειρο ζωντανό και σηκώνεις τον Αστέρα στις πλάτες σου…».

H είσοδος στο γήπεδο

Όπως έκανε γνωστό χθες ο Αστέρας, οι φίλαθλοι των «βυσσινί», θα εισέρχονται από την κεντρική πύλη του σταδίου και θα καταλαμβάνουν τις θέσεις τους στην εξέδρα. Επίσης καλούνται οι φίλαθλοι του Αστέρα, λόγω του αυξημένου αριθμού θεατών, να προσέλθουν όσο το δυνατόν πιο νωρίς, ώστε να εξυπηρετηθούν καλύτερα και να εισέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot