FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Νικηφόρο φινάλε…

Ημερομηνία: 20-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

…θέλει ο Αστέρας κόντρα στη Θήβα, για να μπει στην 5άδα

Ο Αστέρας φιλοξενεί αύριο, Κυριακή στις 5μ.μ., τη Θήβα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και με νίκη είναι πολύ πιθανό να τερματίσει στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι «βυσσινί» βρίσκονται στην 7η θέση με 35 βαθμούς, ο  Φωστήρας έχει 36 και η Θήβα 37.

Ο Φωστήρας παίζει στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό, οπότε, αν οι Αμαλιαδίτες κερδίσουν τη Θήβα και η αθηναϊκή ομάδα «στραβοπατήσει»  στην Τρίπολη, θα πάρουν την 5η θέση. Οι Γιάννης Παρασκευόπουλος, Τάκης Μπουτσικάκης  αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος αύριο  θα είναι δωρεάν για όλους  τους φιλάθλους, στο πλαίσιο της «Μέρας Βυσσινί». Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν τον Αστέρα, να αποχαιρετίσουν την ομάδα για φέτος και να τη χειροκροτήσουν για τη μεγάλη πορεία της στο δεύτερο γύρο (5 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 13 αγώνες).

 

Θ. Αντωνόπουλος: «Με τον κόσμο μας για τη νίκη»

Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε ο αρχηγός του Αστέρα, Θανάσης Αντωνόπουλος, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο:

«Η ομάδα κυνηγάει την πέμπτη θέση, ενώ στην αρχή όλοι σκεφτόμασταν την παραμονή. Έχουμε κάνει ένα πολύ όμορφο δεύτερο μισό πρωταθλήματος. Παίζουμε με τη Θήβα, η οποία έχει αποδείξει ότι διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί στον πρώτο γύρο εκεί να ήμασταν καλύτεροι, αλλά σημείωσαν δυο γκολ και μας κέρδισαν και αυτό μας έχει αφήσει μια πικρία.

Σίγουρα θέλουμε και εμείς με τη σειρά μας να τους κερδίσουμε και να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση. Ως αρχηγός της ομάδας, από την πλευρά μου, θέλω να καλέσω τον κόσμο στο γήπεδο, Ξέρουμε όλοι ότι δεν θα υπάρχει εισιτήριο. Θα μπουν όλοι ελεύθερα, πολύ σημαντικό στις μέρες μας. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα έρθει να μας βοηθήσει και όλοι μαζί να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έρθει η νίκη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot