FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: «Κρας τεστ» με Τρίκαλα

Ημερομηνία: 09-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”36641″ img_size=”full”][vc_column_text]Την Κυριακή στις 5.30μ.μ. στην Αμαλιάδα – Δηλώσεις των δύο προπονητών

Ο Αστέρας δίνει αύριο Κυριακή ένα μεγάλο φιλικό παιχνίδι, στις 5.30μ.μ. στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, με αντίπαλο τα Τρίκαλα του Σωτήρη Αντωνίου, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

Ένα σούπερ φιλικό απέναντι σε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας που την περασμένη εβδομάδα επικράτησε 2-1 της Λάρισας, δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Τα Τρίκαλα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένα κατά τη μεταγραφική περίοδο ενώ διαθέτει στο ρόστερ του και δύο Ηλείους ποδοσφαιριστές τον Δημήτρη Κοτσώνη και τον  Γιώργο Μπουντόπουλο.

Από την άλλη, στον πολύ ενισχυμένο μεταγραφικά Αστέρας Αμαλιάδας θα κάνει ντεμπούτο ο νέος τεχνικός Τίμος Καβακάς, ο οποίος θα τεστάρει την πορεία της προετοιμασίας του απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Ο Αστέρας, διαθέτει σημαντικούς παίκτες ανώτερων κατηγοριών, παίκτες οι οποίοι άνετα θα μπορούσαν να καλύψουν το ρόστερ ομάδων που διεκδικούν άνοδο στη Σούπερ Λιγκ ή ακόμα και να αγωνιστούν εκεί.

Η διοίκηση του Αστέρα καλεί όλο τον κόσμο, όχι μόνο της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά κι όλης της ποδοσφαιρικής Ηλείας  να παρευρεθεί αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας. Το ενδιαφέρον είναι ήδη πολύ μεγάλο και αύριο το γήπεδο αναμένεται να έχει περισσότερους από 600 φιλάθλους, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.

 

Τ. Καβακάς: «Μας ενδιαφέρει και το αποτέλεσμα»

Ο τεχνικός του Αστέρα, Τίμος Καβακάς, μιλώντας στο asterasamaliadas.gr για το μεγάλο αυτό παιχνίδι, δεν παρέλειψε να καλέσει και τον κόσμο του Αστέρα να παρευρεθεί την Κυριακή στο γήπεδο:
«Θα παίξουμε ένα φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Ένα ματς αξιόπιστο, με έναν αντίπαλο που έχει στόχο τη φετινή σεζόν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα και το ματς αποτελεί ένα πολύ δυνατό τεστ για μας.

Εμείς καλούμαστε μέσα από τη διαδικασία των φιλικών να βρούμε και τη χημεία μας, αλλά και να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μας ενδιαφέρει και η ουσία, που είναι και το αποτέλεσμα.

Δεν έχει καμία σημασία αν είμαι δέκα μέρες στην ομάδα. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες της προετοιμασίας τα παιδιά έχουν φορτωθεί με προπόνηση και είναι λογικό. Παρουσιάζουμε βελτίωση και θέλουμε να δούμε και στα φιλικά ένα κομμάτι αυτού που εφαρμόζουμε στις προπονήσεις.

Ελπίζω στο ματς αυτό να έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας. Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα που έχουν ξοδέψει πολλά χρήματα, με ένα πλούσιο ρόστερ, ποιοτικότατη. Θα είναι λοιπόν ευκαιρία να έρθει και κόσμος και δει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

 

Σ. Αντωνίου: «Μια από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Γ΄ Εθνικής»

Ο Σωτήρης Αντωνίου, τεχνικός των Τρικάλων, παραχώρησε μίνι συνέντευξη στο asterasamaliadas.gr με αφορμή το αυριανό παιχνίδι και μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αστέρα: «Θεωρώ ότι ο Αστέρας Αμαλιάδας είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες όχι μόνο του ομίλου αλλά και ολόκληρης της κατηγορίας, με έναν ισχυρότατο παράγοντα-ηγέτη όπως ο κ. Παπαγεωργίου, με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, όπως ο κ. Καβακάς, αλλά και ένα υλικό με πολύ έμπειρους παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν την κατηγορία. Ο Αστέρας θα είναι ένα από τα φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο».

Μιλώντας για την ομάδα του, τα Τρίκαλα, ο Αντωνίου ανέφερε:
«Είμαστε μια νέα ομάδα σε όλους τους τομείς. Διοικητικά, με καινούργιους παίκτες, με νέο τεχνικό τιμ, καθώς και με καινούργια φιλοσοφία. Έχουμε δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φανούμε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της κατηγορίας αντάξιοι της ιστορίας των Τρικάλων».

Τέλος, ο Σωτήρης Αντωνίου, απάντησε και σε ερώτηση για τον Κώστα Μπανούση του Αστέρα, ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζει πολύ καλά: «Ο Κώστας Μπανούσης είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Αστέρα να έχει έναν τόσο έμπειρο και ποιοτικό παίκτη με τέτοια δυναμική στο χώρο του κέντρου για την ομάδα της Αμαλιάδας. Εύχομαι να είναι υγιής και να δώσει όπως κάνει πάντα, το 100% των δυνατοτήτων του».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot