FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει Παναχαϊκής

Ημερομηνία: 05-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας δίνει την Κυριακή ένα ιστορικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κόντρα στην Παναχαϊκή και η διοίκηση του συλλόγου διαμέσου του τεχνικού διευθυντή Βαγγέλη Αγγελή, καλεί τον φίλαθλο κόσμο της Αμαλιάδας να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο. «Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για τα εβδομήντα χρόνια του συλλόγου . Θα τιμηθούν σημαντικοί άνθρωποι, όπως ο Σάκης Τσιώλης, ο Θοδωρής Ανδριόπουλος, ο Κώστας Κατσουράνης, ο Κώστας Χαλκιάς και ο Γιώργος Φωτάκης. Δεν θα μπορούσε η ομάδα μας να μην κάνει κάτι γι’ αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι, άλλοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τον Αστέρα, την Παναχαϊκή ή και με το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο όλος ο κόσμος πρέπει να έρθει κοντά. Η ομάδα τους χρειάζεται, η συμπαράσταση είναι πολύ σημαντική. Σε αυτό το ματς, μετά από απόφαση του προέδρου και της διοίκηση, δεν θα ισχύσει η επετειακή κάρτα εισόδου. Ο λόγος είναι ότι η ομάδα τιμωρήθηκε δυο φορές με χρηματικό πρόστιμο που φτάνει γύρω στα 4 χιλιάδες ευρώ. Ακόμα και οι συγγενείς των ποδοσφαιριστών, ακόμα και οι φίλοι τους, θα πάρουν εισιτήριο. Όλοι μας θα πάρουμε ένα εισιτήριο. Πρέπει να στηρίξουμε όλοι τον πρόεδρο, όχι τόσο οικονομικά, αλλά ηθικά. Αυτό το πρόστιμο για ομάδα Γ΄ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί από ιδίους πόρους και ένας Νικολόπουλος ή ένας Παπαδάτος, δεν φτάνουν. Η ομάδα έχει και τρέχοντα έξοδα μεγάλα. Όλοι λοιπόν πρέπει να έρθουν στο γήπεδο και να βοηθήσουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αγγελής.

 Οι τιμές των εισιτηρίων

Ο Αστέρας ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι κόντρα στην Παναχαϊκή, δεν θα ισχύσουν οι επετειακές κάρτες. Οι θεατές θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τα οποία θα κοστίζουν 10 ευρώ (γενική είσοδος). Οι γυναίκες θα πληρώνουν 5 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 15 ετών, θα εισέρχονται στο γήπεδο αφού προμηθευτούν δωρεάν εισιτήριο του 1 ευρώ (δεν θα το πληρώνουν).

Με Σταυρούλια η παρουσίαση της επετειακής φανέλας

Σήμερα στις 2:30μ.μ., ο Αστέρας θα παρουσιάσει την επετειακή φανέλα του, η οποία σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να τιμήσει την 70χρονη ιστορία του συλλόγου. Τη φανέλα θα παρουσιάσει ο άνθρωπος με τις περισσότερες επίσημες συμμετοχές με τα βυσσινί και το αστέρι στο στήθος, ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Σταυρούλιας. Η κίνηση αυτή έχει έντονο συμβολισμό, καθώς πλάι στον Κώστα Σταυρούλια, ο οποίος φόρεσε 18 χρόνια τη φανέλα του Αστέρα, θα βρίσκεται ακόμα ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα, ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, με δεκαετή θητεία στον Αστέρα. Και πλάι σε αυτούς, το μέλλον του συλλόγου, δυο ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία. Παρελθόν, παρόν και μέλλον, όλοι μαζί, θα τιμήσουν την 70χρονη ιστορία της ομάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot