FOLLOW US: facebook twitter

Αστέρας Αμαλιάδας: Ανανέωσε ο Γιώργος Σταθάτος

Ημερομηνία: 12-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32830″ img_size=”full”][vc_column_text]Η εξαιρετική παρουσία του Γιώργου Σταθάτου στο προηγούμενο πρωτάθλημα επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους ανθρώπους του Αστέρα, καθώς η διοίκηση προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του και για τη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Σταθάτο. Η οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας καλωσορίζει ξανά τον Γιώργο Σταθάτο και του εύχεται καλή επιτυχία τη νέα σεζόν».

Παρελθόν Καλλιακμάνης, Μελετίδης, Λούγκος

Στο μεταξύ, παρελθόν από τον Αστέρα αποτελούν οι Γιάννης Καλλιακμάνης, Νίκος Λούγκος και Αλέξανδρος Μελετίδης, όπως γνωστοποίησε σε σχετική της ανακοίνωση η διοίκηση των «βυσσινί»:

“O ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Καλλιακμάνη, Νίκο Λούγκο και Αλέξανδρο Μελετίδη και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους”, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, στις τάξεις της ομάδας της Αμαλιάδας κινούνται δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» και αναμένονται προσθήκες ανάλογες μ’ αυτήν του Τάσου Κυριάκου, ο οποίος έχει πει εδώ και καιρό το «ναι».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot